Search

«Σύννεφα» πάνω από το νέο κλειστό της Αλεξανδρούπολης – Υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM 93,6 ο Αντιπεριφεριάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς δήλωσε μετά από ενημέρωση που είχε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, του έγινε γνωστό ότι η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί να προχωρήσει στην μελέτη του νέου κλειστού γυμναστηρίου καθώς δεν αρκούν τα 3,9 εκ. ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί, αλλά απαιτούνται 6 εκατομμύρια!

Μετά τα λεγόμενα αυτά ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «αύριο Πέμπτη 27/7 στις 10:30 το πρωί στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου, 1ος όροφος) ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης θα παραχωρήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου, κ. Δημήτριο Πέτροβιτς, με αντικείμενο την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου».

Μάλιστα ο κ. Πέτροβιτς απέστειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό έγγραφο με το οποίο αποκδεικνύεται το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, διαψεύδοντας έτσι τα όσα ακούστηκαν.

Δείτε το έγγραφο:

Πλέον ο κίνδυνος τα χρήματα να χαθούν είναι πάνω από ορατός, καθώς άλλος νομός της περιφέρειας ΑΜ-Θ είναι… στη γωνία για να εκμεταλλευτεί το ποσό σε περίπτωσει που αυτό δεν απορροφηθεί από πλευράς Δήμου Αλεξ/πολης.

Όλα θα ξεθαρίσουν πάντως στην αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Πέτροβιτς ΕΔΩ!

Share it