Search

Νίκη μισή πρόκριση για Ολυμπιακό μέσα στην Παρτιζάν, στην πρώτη ευρωπαϊκή βραδιά του Σιώπη με τους «ερυθρόλευκους»

Δεν καταλαβαίνει από έδρες ο Ολυμπιακός. Με εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Βελιγράδι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… πλάκα στην Παρτίζαν (1-3) και έχουν ήδη το μυαλό τους στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League. Βασικός σε όλο το ματς ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης.

«Έλαμψε» ο Μπεν που σκόραρε δις, με το δεύτερο τέρμα του να είναι φανταστικό, ενώ ο Εμενίκε, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς, έβαλε στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα! Ο Ταουάμπα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Σέρβους που είχαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, ενώ στο διάστημα του ημιχρόνου έκαναν μικροεπεισόδια, πετώντας αρκετά αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Εξαιρετικό ματς από τους Οφόε και Κούτρη, σταθερός ο Ρέτσος που κάλυπτε και τα λάθη του κακού Ρομαό. Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι πλέον η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να σκέφτονται ήδη την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνθέσεις:

Παρτίζαν (Μίροσλαβ Τζούκιτς, 4-4-2): Κλιάγιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Βουσίλεβιτς, Μπίχλερ, Κόσοβιτς, Λεονάρντο, Γιάνκοβιτς (82’ Πάντιτς), Ταουάμπα, Τζούρτζεβιτς.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι, 4-2-3-1): Καπίνο, Κούτρης, Ρομαό, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Οφόε, Σιώπης, Σεμπά, Μάριν (80’ Ζντιέλαρ), Καρσελά (80’ Πάρντο), Μπεν (88’ Εμενίκε).

Πηγή: sport-fm.gr

Share it