Search

Δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο απο τον Ορφέα Ξάνθης που απέκτησε Γιαννακόπουλο και Χατζηπαπά!

Στην ολοκλήρωση των δύο πρώτων μεταγραφικών του κινήσεων για τη νέα αγωνιστική χρονιά προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης, που απέκτησε τον ταλαντούχο Κομοτηναίο αμυντικό Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά και τον Θεσσαλονικιό μεσοεπιθετικό με παρουσία και στον Άρη, Νίκο Χατζηπαπά.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που ξεκίνησε απο τα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού, την περσινή χρονιά πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα Κ17 του Λεβαδειακού, ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει κοντά στο σπίτι του με τον Ορφέα Ξάνθης να του δίνει εξαιρετική προοπτική και τον ταλαντούχο Κομοτηναίο αριστερό μπακ να πραγματοποιεί και το άτυπο ντεμπούτο του στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η δεύτερη μεταγραφή που ολοκλήρωσε ο Ορφέας Ξάνθης που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Καμπανιακό τον Νίκο Χατζηπαπά.  Ο Χατζηπαπάς γεννήθηκε στης 06/06/1998, και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στης ακαδημίες του Πανοράματος. Το 2010 και μετά απο εξαιρετικές εμφανίσεις πήρε μεταγραφή για τον  Άρη, οπού έμεινε έως το 2015 και έφτασε να είναι βασικός στην Κ 17 πετυχαίνοντας μάλιστα και 20 τέρματα! Το 2016 επέστρεψε στην ομάδα του Πανοράματος για να μπορέσει να αφοσιωθεί και στο διάβασμα θέλοντας να περάσει στο Πολυτεχνείο κάτι που κατάφερε. Στο Πανόραμα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας πετυχαίνοντας 20 γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην Α κατηγορία. Την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Καμπανιακού οπού αντιμετώπισε τον Ορφέα Ξάνθης, και εκεί ήταν που τον είδαν οι ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου που μετά την παρουσία του στις προπονήσεις ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού που τη νέα χρονιά θα φορά τα “κιτρινόμαυρα” του Ορφέα.

Όπως και ο Γιαννακόπουλος(αριστερά με το 29) έτσι και ο Χατζηπαπάς(δεξιά με το 20) αγωνίστηκαν στο σημερινό φιλικό κόντρα στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, δείχνοντας αμφότεροι δείγματα του εξαιρετικού ταλέντου τους. Πέρα απο αυτές τις δύο κινήσεις η ομάδα του Ορφέα που δεν “καίγεται” για μεταγραφές μια και είναι αποφασισμένη να όπως πέρσι έτσι και φέτος να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά της ομάδας αλλά και ταλέντα της Ακαδημίας που έρχονται απο πίσω, αν και δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη 2-3 κινήσεις αλλά παικτών που θέλουν να παίξουν στον Ορφέα και  να διακριθούν μέσω αυτού, σεβόμενοι την μεγάλη ιστορία του συλλόγου και την βαριά φανέλα του.

Share it