Search

Επέστρεψαν στον Ιπποκράτη τα αδέρφια Στεφανίδη!

Τα χρώματα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης θα φορούν τη νέα σεζόν οι Ηλίας και Κώστας Στεφανίδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στους «γιατρούς» θα σμίξουν στον Ιπποκράτη με τον άλλο τους αδερφό τον Αλέξη Στεφανίδη!

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Οι αδελφοί Στεφανίδη, ο Ηλίας και ο Κώστας, παλιοί γνώριμοι της ομάδας μας καθώς έχουν αγωνιστεί και οι δύο στο σωματείο μας στο παρελθόν, επιστρέφουν και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες για την εκπλήρωση των στόχων που έθεσαν Διοίκηση και Προπονητής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα σμίξουν ποδοσφαιρικά και με τον τρίτο αδερφό της οικογένειας, τον Αλέξη, που αγωνίζεται ήδη στην ομάδα μας!

Ο Ηλίας, 31 ετών ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ επιστρέφει μετά από δύο γεμάτες χρονιές με την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδος, ενώ ο Κώστας, 30 ετών αγωνίζεται στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ και επιστρέφει μετά από την πολυετή παρουσία του σε ομάδες της Α’ κατηγορίας Αθηνών.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε για τη διάθεση τους να βοηθήσουν το σωματείο μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη»

 

Share it