Search

Photos: Με πολλά νέα πρόσωπα η πρώτη για την πάντα φιλόδοξη Αναγέννηση Θαλασσιάς

Ανανεωμένη σε αρκετά μεγάλο βαθμό η πάντα φιλόδοξη Αναγέννηση Θαλασσιάς βρέθηκε στο ομώνυμο γήπεδο της Θαλασσιάς για την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Με νέο Πρόεδρο του ΔΣ τον Αναστάσιο Ταρενίδη, νέο προπονητή τον Δημήτρη Καρύδη που θα έχει βοηθό τον γυμναστή Ξενοφών Μπουγιουκλή αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό, η ομάδα της Θαλασσιάς φιλοδοξεί να παραμείνει στα «υψηλά» της Α’ τοπικής κατηγορίας, όπου εξάλλου τερματίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά και να διεκδικήσει για ακόμη μία χρονιά τη διάκριση μέσα από το θεσμό του κυπέλλου Ξάνθης, μιας και τις δύο προηγούμενες χρονιές βρέθηκε στον τελικό κατακτώντας μία «κούπα».

Η πρώτη προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Θαλασσιάς ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου στους παίκτες με τον Αν. Ταρενίδη να επισημαίνει ότι η διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών για όποιες ανάγκες προκύψουν και ευχήθηκε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ο Δημήτρης Καρύδης από την πλευρά του τόνισε ότι με βάση τα προηγούμενα χρόνια θα δουλέψουν εξίσου στις προπονήσεις στοχεύοντας στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας, όπου ανήκει η Αναγέννηση.

Στη συνέχεια οι παίκτες ξεκίνησαν την προπόνηση με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις ενώ τις επόμενες ημέρες οι ρυθμοί θα ανέβουν.

Ρεπορτάζ για το Sportsaddict, απο τον Δημήτρη Καλτέκη

Share it