Search

Photos: Εν αναμονή των νέων αποκτημάτων και με πολύ όρεξη ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλων Ξάνθης

Παρουσία σχεδόν όλων των παικτών που οδήγησαν τον Απόλλωνα Ξάνθης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς ενόψει της ιστορικής συμμετοχής της ομάδας στην Α’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ο Δημήτρης Μπακάλογλου απο την πρώτη κιόλας μέρα “έβγαλε το λάδι” στους παίκτες του Απόλλωνα που έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι για τη νέα χρονιά που θα βρει τον σύλλογο στα “σαλόνια” του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Τόσο οι Πρόεδροι της ομάδας όσο και ο τεχνικός του Απόλλωνα παράλληλα με την πρώτη τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τα πρώτα αποκτήματα να αναμένεται απο τις επόμενες κιόλας προπονήσεις να δώσουν το παρών στις προπονήσεις της νέας τους ομάδας.

Στα θετικά της πρώτης προπόνησης, η παρουσία ξανά με την φανέλα του Απόλλωνα του αρχηγού Γιάννη Μαγδαλιανίδη που προπονήθηκε κανονικά, αλλά και οι επιστροφές των Γιάννη Χαραλαμπίδη, Άρμαν Βαρνταπετιάν και Χρήστου Σελβίδη που θα ενισχύσουν ξανά την ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης.

Share it