Search

Στοίχημα: Προβάδισμα στην Έλφσμποργκ

Λιγότερες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, όπου το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στα πρωταθλήματα Σουηδίας και Ρωσίας. Θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Χάμαρμπι – Έλφσμποργκ και Άρσεναλ Τούλα – ΣΚΑ, όπου προκύπτουν ξεκάθαρες επιλογές. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικάreview όλων των στοιχηματικών εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.

Με το 2 DNB στη Σουηδία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Χάμαρμπι – Έλφσμποργκ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.00. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με την Έλφσμποργκ να επικρατεί πολύ εύκολα και να δείχνει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Προηγήθηκε 2-0 στο 12’ και έκανε το 3-0 στο 37’, ουσιαστικά«τελειώνοντας» τον αγώνα από πολύ νωρίς. Ήταν η επιβεβαίωση της αγωνιστικής σταθερότητας της Έλφσμποργκ, που «τρέχει»αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών (5-2-0) και έχει ανέβει πλέον στην 7η θέση με 25 πόντους, μόλις στο -3 απ’ τη δεύτερη ΑΪΚ. Σήμερα πηγαίνει να παίξει στην πάντα δύσκολη έδρα της Χάμαρμπι, η οποία ήταν τραγική την περασμένη εβδομάδα, απέδειξε ξανά ότι εκτός έδρας έχει προβλήματα, ωστόσο εντός έδρας είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και την ποιότητα τους, ποντάρουμε στο 2 DNB.

Κερδίζει η Άρσεναλ Τούλα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άρσεναλ Τούλα – ΣΚΑ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με ήττα στο νέο πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ Τούλα έχασε εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ η ΣΚΑ ηττήθηκε εντός έδρας 0-2 απ’ τη Ζενίτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς ήταν ανταγωνιστικές κόντρα σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους, έβγαλαν ευκαιρίες και δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ίσως να άξιζαν κάτι παραπάνω. Η Άρσεναλ Τούλα είναι μια ομάδα που πάντα θέλει να αξιοποιεί την έδρα της (το έκανε με επιτυχία πέρυσι), σήμερα αναζητά το πρώτο «τρίποντο» κόντρα στη νεοφώτιστη ΣΚΑ. Πρώτο εκτός έδρας ματς για τους φιλοξενούμενους, που στάθηκαν καλά με τη Ζενίτ, είχαν ευκαιρίες, δεν έδειξαν να έχουν ζητήματα θάρρους και θράσους. Ωστόσο, σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά και δεν είμαστε βέβαιοι αν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός εκτός έδρας αγώνα. Επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it