Search

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με τα αδέρφια Μπάτζιου πριν την πρώτη για τον Ηρακλή Ζυγού!

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, που το απόγευμα ξεκινά με αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή απο την Αναγέννηση Θαλασσιάς τα αδέρφια Δημήτρη και Παρασκευά Μπάτζιου.

Ο Δημήτρης που προέρχεται απο μια γεμάτη χρονιά με την Αναγέννηση, έχοντας εξαιρετική παρουσία στο κέντρο της άμυνας έρχεται για να δώσει σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν του Ηρακλή, ενώ ο ταλαντούχος μπακ χαφ Παρασκευάς που αγωνιζόταν στην Κ15 του ΠΑΟΚ επέστρεψε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Ξάνθη για λογαριασμό της Αναγέννησης και πλέον μαζί με τον αδερφό του μετακομίζουν στην ομάδα του Ηρακλή Ζυγού.

Αναμφισβήτητα η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο τις μεταγραφικές της κινήσεις, και μάλιστα το απόγευμα στην παρουσία των μεταγραφών που θα πραγματοποιήσουν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μάκης Σαμαράς και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Κριεζής θα υπάρχουν ακόμη 4 κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Άλλωστε στόχος της ομάδας του Ηρακλή που διατήρησε κατά μεγάλο βαθμό τον βασικό κορμό είναι η δημιουργία μιας ομάδας με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Share it