Search

Έφυγε νικητής από την Κύπρο ο Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης των Μαχητών Κομοτηνής!

Με νίκη επέστρεψε η Κομοτηνή και η αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων από την Κύπρο, εκεί όπου ο Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης των Μαχητών Κομοτηνής απέσπασε όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα αλλά και το χειροκρότημα των θεατών.

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τους Έλληνες αθλητές και ο διοργανωτής των αγώνων Αρτούρος Ακοπιάν.

“Η διοργάνωση ήταν επαγγελματική κι έπαιζα πρώτη φορά χωρίς προστατευτικά. Είχα παλέψει και σε άλλους επαγγελματικούς αγώνες, αλλά με προστατευτικά και χωρίς κάσκες. Όλος ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, αλλά τα έδωσα όλα γιατί ήθελα να νικήσω και να μην κάνω …τσάμπα δρόμο”, μας λέει ο νικητής Αλέξανδρος που μπορεί να είναι στα 16 του χρόνια αλλά τα έβαλε …άνετα εναντίον ενός αθλητή 5 χρόνια μεγαλύτερου, στο άθλημα FTF2.

“Στην αρχή ξεκίνησα πριν τέσσερα χρόνια, γιατί ήθελα να μάθω να αμύνομαι, αλλά τελικά συνέχισα κι επαγγελματικά”, μας λέει για το πότε μπήκε στο ρινγκ και ξεκίνησε σιγά-σιγά το kickboxing. Σε αυτή την πορεία τον στηρίζει ως χορηγός το μαγαζί Belair του Αντώνη Καμπουρίδη.

Μαζί του και οι προπονητές του Βασίλης Τζίτζιος και Μάρκος Κονδυλάκης. “Η διοργάνωση είχε στηθεί πάνω στον τελευταίο αγώνα και τα πήγαμε πολύ καλά κόντρα σε αθλητή των διοργανωτών. Ο Αλέξανδρος πήρε έναν καθαρό αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα, και πήρε χρηματική αμοιβή από αυτόν”, δηλώνει ο Βασίλης, και μιλάει για την αγάπη του για το άθλημα: “Από μικρός ήμουν αθλητής και τώρα ως προπονητής θέλω να βλέπω την αγάπη στους αθλητές μου. Δεν πρέπει να το βλέπουν μόνο χρηματικά. Φυσικά, αν φτάσουν στο σημείο να πληρώνονται κιόλας γι’ αυτό, είναι καλοδεχούμενο”. Δυστυχώς, όπως διαπιστώνει “ένας αθλητής μπορεί να ζήσει, αν κάνει αρκετά παιχνίδια στο εξωτερικό ή φύγει στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν γίνεται”.

“Από τον πρώτο γύρο μπήκε δυναμικά, είχε ζαλίσει τον αντίπαλό του και πηγαίναμε για το νοκ άουτ. Τελικά πήρε δυο καθαρούς γύρους και κέρδισε”, δηλώνει για τον αγώνα ο Μάρκος Κονδυλάκης και προσθέτει πως “ήδη είχαμε προτάσεις και για άλλους αγώνες, για παράδειγμα στις 30 του μήνα ο Αλέξανδρος φεύγει για επαγγελματικό αγώνα στο Κόσσοβο Σερβίας, και μας έχουν γίνει κι άλλες προτάσεις”.

Share it