Search

Εξαιρετικές επιδόσεις και 7 μετάλλια ο απολογισμός για τους Θρακιώτες στο Γκράν Πρι “Δαβιτζόγλεια” της Καβάλας!

Στην Καβάλα έγινε σήμερα το τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν με την επωνυμία Δαβιτζόγλεια. Η διοργάνωση, η οποία εντάχθηκε για πρώτη φορά φέτος στη σειρά αγώνων, έγινε με μεγάλη επιτυχία και δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις. Με την Θράκη να έχει έντονη παρουσία με 13 απο τους αρχικά 19 αθλητές που είχαν δηλωθεί να αγωνίζονται, και συνολική συγκομιδή 7 μετάλλια, απο τα οποία το ένα στους Άνδρες, τα δύο στις Γυναίκες και 4 μετάλλια σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες.

Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής του Ύψους, Κώστας Μπανιώτης  δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 2,23 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο ύψος στα 2,20 μ., εκεί όπου νικητής ήταν ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου με 2,28 μέτρα με τον πρωταθλητή της Ολυμπιάδας Κομοτηνής να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο.

Μετάλλιο είχαμε και στις Γυναίκες με την Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν με άλμα στα 12,83. Όπως και με την Βασιλεία Φίτσιου του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στο Ύψος με άλμα στα  1,50.

Εκπληκτική ήταν η παρουσία των μικρών της παρέας με την Χρυσούλα Βασιλειάδου του Διομήδη Ξάνθης να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 600μέτρα Παγκορασίδων Α’ με χρόνο 1:43:70, ενώ μετάλλιο είχαμε και για τον Γιάννη Εμμανουηλίδη επίσης του Διομήδη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 600μέτρα Παμπαίδων Α’.  Διπλό μετάλλιο είχαμε επίσης για τον ΠΑΣ Ρήσσο με την Βαρβάρα Λιάπη να κατακτά το χρυσό και την Μαρία Χατζηπέτρου το χάλκινο μετάλλιο στα 150 μέτρα Παγκορασίδων Α’. Η Λιάπη τερμάτισε με χρόνο 20,36 ενώ η Χατζηπέτρου με 20,80.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν όμως και οι άλλοι αθλητές που αγωνίστηκαν όπως οι Μιχάλης Παπουτσόγλου του Διομήδη Ξάνθης σε 100 και 200 μέτρα, ο Γιώργος Λεπίδας του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα 100 και 200 μέτρα, ο Σαλί Τσιτάκ του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης στα 800μέτρα, ο Λυκούρης Ζαννής του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα 400 με εμπόδια, την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου του ΠΑΣ Πρωταθλητών στα 100 μέτρα, την Σταματίνα Μάρκου του ΠΑΣ Πρωταθλητών στα 400 μέτρα, την Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα του ΠΑΣ Πρωταθλητών στο τριπλούν.

Ενώ δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους, παρότι ήταν στις αρχικές λίστες, η Μαρία Κουκούτση του ΠΑΣ Πρωταθλητών στο μήκος, η Μπαχάρ Καρά Σαλή του ΠΑΣ Πρωταθλητών στα 600μέτρα Παγκορασίδων Α’, η Αλεξάνδρα Χατζηπέτρου του ΠΑΣ Ρήσσος στα 150 μέτρα Παγκορασίδων Α’. Και στους Άνδρες οι Πέτρος Καραβέτης του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης στα 110 με εμπόδια αλλά και ο Αλέξανδρος Κοκκίνης του ΑΟ Θράκης στα 200 μέτρα.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.   

Share it