Search

Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό της Ξάνθης επί Βουλγάρικου εδάφους κόντρα στην Κέρκυρα

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα της Ξάνθης, που αναδείχτηκε ισόπαλοι χωρίς τέρματα απέναντι στην Κέρκυρα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Τέτεβεν.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και σ’ αυτή την αναμέτρηση, προκειμένου σταδιακά να αρχίσουν να αποκτούν αγωνιστική φόρμα, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα είναι προγραμματισμένη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μάλιστα χρόνο συμμετοχής πήρε και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Μπρίτο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα την κεφαλιά του Μπαλάφα απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Κασάδο στο 22′, ο Φασίδης στο 37′ και ο Σβάρνας με κεφαλιά στο 42′ είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.
Στην επανάληψη η Xanthi FC απείλησε με τον Κάστρο, ο οποίος ήταν άτυχος στις τρεις τελικές του προσπάθειες, με αποτέλεσμα το 0-0 να “σφραγίσει” την φιλική αναμέτρηση.

Τα επόμενα δύο φιλικά τέστ της ξανθιώτικης ομάδας επί Βουλγάρικου εδάφους, στην τελευταία εβδομάδα παρουσίας της εκεί, είναι απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης την Τετάρτη και τον Πλατανιά το Σάββατο στο Πράβετς.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35′ Φασίδης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(β’ μέρος): Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης

Photo Credit: ΠΑΕ Κέρκυρα

Share it