Search

Στον ιστορικό Εθνικό ο Νικος Κατσικοκέρης!

Παίκτης των Πειραιωτών είναι και επίσημα ο Νίκος Κατσικοκέρης. Τα δύο τελευταία χρόνια ο 29χρονος φορ σκοράρει ασύστολα στον 4ο όμιλο, με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών και του Εργοτέλη. Με την προσθήκη αυτή, ο Θύμιος Γεωργούλης απέκτησε μια σίγουρη λύση στη γραμμή κρούσης.

O Kατσικοκέρης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού www.ethnikosfc.org: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Εθνικός οι άνθρωποι του οποίου με προσέγγισαν από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο και με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους, θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός ανακοινώνει την συμφωνία του και καλωσορίζει τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου με 18 τέρματα στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Νίκο Κατσικοκέρη. Ο 29χρονος (19/06/1988) με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία κεντρικός επιθετικός ο οποίος έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων σε Παναιτωλικό, Πλατανιά, Εργοτέλη το 2001 στην Α’ Εθνική, στην ΑΕΚ το 2012,στον Πανθρακικό το 2013,αλλά και στον Ερμή Ζωνιανών (2ος σκόρερ με 16 τέρματα) την περίοδο 2015-2016».

Share it