Search

Νέο εντυπωσιακό διπλό χτύπημα για την ΑΕ Ξάνθης με Καλαμάρη και Καρυπίδη!

Η Αθλητική Ένωση Ξάνθης είναι αναμφισβήτητα απο τις ομάδες της Α’ κατηγορίας που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, και συνεχίζει να το κάνει κάνοντας ακόμη δύο μεταγραφές αποκτώντας το Νίκο Καλαμάρη αλλά και τον ταλαντούχο νεαρό επιθετικό Αλέξανδρο Καρυπίδη.

Ο Νίκος Καλαμάρης(φωτο) αποτελεί ακόμη μια ηχηρή μεταγραφή για την ΑΕ Ξάνθης, με τον ξανθιώτη αμυντικό να προέρχεται απο μια πολύ καλή σαιζόν με τα χρώματα του Κεραυνού Πέρνης με την φανέλα του οποίου κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας. Με τον Χρήστο Μαλαδένη να πείθει τον Καλαμάρη να επιστρέψει στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο για χάρη της ΑΕΞ, έχοντας και το κοινό παρελθόν απο τον Ερμή Μάνδρας.

Η έτερη μεταγραφή της ΑΕΞ είναι ο 17χρονος επιθετικός των Ελπίδων Ξάνθης, Αλέξανδρος Καρυπίδης, γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και προπονητή σήμερα Σάββα, με τον Μαλαδένη να έχει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του Καρυπίδη.

Ενόψει της πρώτης προπόνησης της χρονιάς η ΑΕ Ξάνθης μοιάζει εξαιρετικά ενισχυμένοι προσθέτοντας στην “φαρέτρα” της τόσο παίκτες με εμπειρία όπως οι Καλαμάρης, Ξανθόπουλος και Ζώης, όπως και το ταλέντο με την απόκτηση παικτών όπως οι Μιχάλης Μαδένης, Τσούλφας, Τοπουζίδης, Βαγγέλης Μαλαδένης, Χατζηπατέρας και Μπάτζιος απο την Κεσσάνη Ερασμίου, ο Ντάρ Φιράτ απο τον Αετό Τοξοτών αλλά και ο Καρυπίδης απο τις Ελπίδες.

Μια 11αδα μεταγραφές και ακόμη συνεχίζει το σαφάρι η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη που θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της με 3-4 κινήσεις ακόμη απο τις οποίες στόχος είναι οι δύο να προκαλέσουν έκπληξη ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο υλικό της ΑΕΞ που δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Share it