Search

Ξανά με την φανέλα του Κοσμίου ο Κώστας Γεμενετζής! Ο Κώστας Ταπατζάς νέος γυμναστής

Διπλή ανακοίνωση είχαμε απο τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που ανακοίνωσε τόσο την πρόσληψη του Κώστα Ταπατζά που αναλαμβάνει γυμναστής της ομάδας όσο και την επιστροφή στην ομάδα του Κώστα Γεμενετζή.

Ο Γεμενετζής(φωτο) που προέρχεται απο τα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού πέρα απο το Κόσμιο έχει αγωνιστεί επίσης με την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών, της Ελπίδας Σαπών αλλά και του Θεαγένη Θάσου. Στο σχετικό δελτίο τύπου της μεταγραφής του Κώστα Γεμενετζή η ομάδα του Κοσμίου αναφέρει:

“Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου ειναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωσή την μεταγραφή του Κωστα Γεμενετζη. Παλιος γνώριμος της ομαδας και μια πολυ σημαντική προσθήκη στο ροστερ μας. Οτι και να πουμε για ήθος και την ποδοσφαιρικη αξια του Κωστα θα ειναι πολύ λιγο.
Καλως ηρθες Κωστα στην οικογένειά του Κοσμιου,και καλη ποδοσφαιρική χρονια.”

Πέρα όμως απο την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος, υπάρχει ενίσχυση και  στο τεχνικό τιμ του συλλόγου με τον τελειόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής,  Κώστα Ταπατζά να γίνεται ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Αϊβάζη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου ειναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωσή την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Κωνσταντινο Ταπατζα.
Ο Κωνσταντίνος ειναι τελειόφοιτος του τεφαα Κομοτηνής με σημαντική εμπειρία στο χωρο του ποδοσφαίρου,και απο σημερα θα ειναι άμεσος συνεργατης του Κυριου Σαββα Αιβαζη.
Κωνσταντινε καλως ηρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμιου.”

Share it