Search

Νέο τετραπλό χτύπημα απο την Αναγέννηση Θαλασσιάς με Γκορόγια, Βασιλειάδη, Τουρνανέλη και Μπαξεβανίδη!

Μεταγραφών συνέχεια για την Αναγέννηση Θαλασσιάς που τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει και της έναρξης της σαιζόν, με σκοπό ο Δημήτρης Καρύδης στην πρώτη της ομάδας να έχει όσο το δυνατόν πιο γεμάτη την ομάδα μετά τις σημαντικές αποχωρήσεις που υπήρξαν.

Για αυτό τον σκοπό η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, με τους δύο μάλιστα εξ’ αυτών ουσιαστικά να επιστρέφουν στην Αναγέννηση. Ο λόγος για τον γκολκίπερ Παναγιώτη Βασιλειάδη που είναι μάλιστα και απο την Θαλασσιά και πέρσι αγωνιζόταν στο Νέστο Κύρνου, επιστροφή έχουμε και για τον Γιώργο Γκορόγια που αγωνίστηκε προ διετίας στην Αναγέννηση ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Λευκόπετρα και Κουτσό. Το έτερο απόκτημα της ομάδας είναι Παναγιώτης Τουρνανέλης  με παρουσία σε Νέα Αμισσό αλλά και ομάδες της γειτονικής Καβάλας, ενώ η τελευταία προσθήκη είναι του πρώην τερματοφύλακα των Αετού Τοξοτών και Εθνικού Κιμμερίων Βασίλη Μπαξεβανίδη

Με αυτές τις τρεις κινήσεις η Θαλασσιάς φτάνει τις 10 μεταγραφές, και ενόψει της πρώτης προπόνησης της ομάδας την Δευτέρα 24 Ιουλίου ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια τόσο στις ανανεώσεις όσο και σε μεταγραφές με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση του συλλόγου.

Share it