Search

Αμφίβολη η συμμετοχή των Ριζίων στην Α’ ΕΠΣ Έβρου

Λίγες είναι οι πιθανότητες να λάβει μέρος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου η πρωταθλήτρια του Βορείου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΠΑΕ Ριζίων.

Μετά από επικοινωνία που είχε το SportsAddict με ανθρώπους της ομάδας, μας έγινε γνωστό ότι μετά από το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, δεν βγήκε κάποια απόφαση σχετικά με την συμμετοχή των Ριζίων στη μεγάλη κατηγορία του Έβρου, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα μακρινά ταξίδια που θα έκανε η ομάδα του Β. Έβρου σε περίπτωση που κατέβαινε στο πρωτάθλημα, τα οποία θα επιβάρυναν πολύ τον προϋπολογισμό. Μάλιστα, όπως μας τόνισαν οι ιθύνοντες των Ριζίων μόνο αν η ΕΠΣ αποφάσιζε να εφάρμοζε και πάλι το σύστημα Νότιου και Βόρειου ομίλου θα το σκεφτόντουσαν να λάβουν μέρος.

Πλέον μετά την αποχώρηση του ΑΛΕΞ και την διαφαινόμενη των Ριζίων, στην Α’ κατηγορία απομένουν 10 ομάδες και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της τοπικής Ένωσης καθώς και ο δευτεραθλητής του Βόρειου ομίλου ΑΟ Νεοχωρίου δεν προτίθεται να ανέβει, ενώ το ίδιο ισχύει σύμφωνα με πληροφορίες και για τον 3ο του ομίλου Ακρίτα Ν. Βύσσας.

Share it