Search

Νικηφόρο το φιλικό με Άλκμααρ για τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη, ξανά με Γκαμπάλα στο Europa League οι «πράσινοι»

Τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ολλανδική Άλκμααρ πανηγύρισε στο φιλικό πρόβα τζενεράλε των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων που έδωσε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Άλτμαν άνοιξε το σκορ για την ελληνική ομάδα, ενώ ο Μολίνς έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε από πλευράς της ΑΖ ο Στενγκς.

Παράλληλα το «τριφύλλι» έμαθε και την αντίπαλο του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και αυτή δεν είναι άλλη από την Γκαμπάλα. Όπως και πριν δύο χρόνια λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει και πάλι στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με την ελπίδα όμως ότι αυτή τη φορά θα πάρει την πρόκριση. Η Γκαμπάλα επικράτησε στην Πολωνία με 2-0 της Γιαγκελόνια και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (71′ Κολοβέτσιος), Μολέντο (77′ Ευαγγέλου), Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης (71′ Ρέις), Χατζηγιοβάνης (71΄Καμπέσας), Λουντ (88′ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (77′ Δώνης), Μολίνς (77′ Λουτσιάνο).

Άλκμααρ: Μπιζό, Σβένσον, Φλάαρ (69’ Βάινταλ), Γιάχανμπαχς (35’ Ντος Σάντος), Όβερεμ, Βέγκορστ (57’ Φαν Έιντεν), Βεϊνοβιτς, Σέουτενς (57’ Κουπμάινερς), Ουεγιάν (69’ Χατζηδιάκος), Στένγκς (69’ Χέλμερ), Βάουτενς (57’ Φράιντεϊ).

Share it