Search

Με Μπανιώτη και άλλους 17 εκπροσώπους η Θράκη στο 4ο Γκραν Πρι της χρονιάς!

Το 4ο και τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν θα γίνει στην πόλη της Καβάλας, που από φέτος εντάχθηκε στη σειρά αγώνων και ευελπιστεί πως όχι μόνο θα καθιερωθεί, αλλά θα καταφέρει να εξελιχθεί ως έναν από τους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς.

Η διοργάνωση θα γίνει στις 22 Ιουλίου και θα αποτελέσει την τελευταία αγωνιστική ευκαιρία των Ελλήνων αθλητών για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Τους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και ο Δήμος Καβάλαςσε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ευθύμη «Μίμη» Δαβίτζογλου, πρωταθλητλής σφυροβολίας και μέλος της εθνικής ομάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 23 ετών βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική οικογένεια.

Μεγάλη συμμετοχή θα έχει η Θράκη καθώς θα εκπροσωπηθεί απο 18 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν 7 συλλόγους στίβου της Θράκης.

Το πιο μεγάλο όνομα αναμφίβολα είναι ο χρυσός Βαλκανιονίκης Κώστας Μπανιώτης, που θα εκπροσωπήσει την Ολυμπιάδα Κομοτηνής σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, όντας μάλιστα ο μοναδικός εκπρόσωπος του συλλόγου στους αγώνες.

Την πιο μαζική παρουσία αναμφίβολα την έχει η ομάδα του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής που θα μετέχει με 7 αθλητές, έχοντας τους Γιώργο Λεπίδα(100 και 200 μέτρα) και Λυκούρη Ζαννή(400 με εμπόδια) στους Άντρες, της Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου(100 και 200 μέτρα), Μαρία Κουκούτση(μήκος), Σταματίνα Μάρκου(400 μέτρα), Τριανταφυλλιά(Φιλίτσα) Κρεμμύδα(τριπλούν) στις Γυναίκες, ενώ θα έχει και παρουσία στις Παγκορασίδες Α’ με την Μπαχάρ Καρά Σαλή Αμέτ στα 600 μέτρα.

Τριπλή παρουσία θα έχει και ο έτερος σύλλογος της Κομοτηνής, με τον ΠΑΣ Ρήσσος να μετέχει στους αγώνες έχοντας τρεις συμμετέχουσες στα 150 μέτρα Παγκορασίδων Α’ οπού θα αγωνιστούν οι Μαρία Χατζηπέτρου, Βαρβάρα Λιάπη και Αλεξάνδρα Χατζηπέτρου.

Δυναμικό παρών στους αγώνες δίνουν και οι Ξανθιώτικοι σύλλογοι, με τον ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης να μετέχει στους αγώνες με τρεις αθλητές, έχοντας τους Σαλί Τσιτάκ(800μέτρα) και Πέτρο Καραβέτη(110 με εμπόδια) στους Άνδρες, και την Βασιλεία Φίτσιου(ύψος) στις Γυναίκες

Διπλή παρουσία στους αγώνες θα έχει ο Διομήδης Ξάνθης οπού θα μετέχει με τους Μιχάλη Παπουτσόγλου(100 μέτρα) στους Άνδρες και τον Ιωάννη Εμανουηλίδη στα 600 μέτρα Παμπαίδων Α’

Συμμετοχή στο Γκράν Πρί θα έχει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με την Σπυριδούλα Ναζίρη στο Τριπλούν. Ενώ παρουσία θα έχει και ο ΑΟ Θράκης με τον Αλέξανδρος Κοκκίνης στα 200 μέτρα.

 

Share it