Search

Επιβλητική στο πρώτο της φιλικό η Ξάνθη! Άνοιξαν έστω και άτυπα λογαριασμό οι Γέντρισεκ και Κάστρο(+photos)

Στο πρώτο της επίσημο φιλικό η ομάδα της Ξάνθης αντιμετώπισε την Βουλγάρικη, Σπαρτάκ Πλέβεν το απόγευμα της Πέμπτης σε γήπεδο του αθλητικού κέντρου στο Pravets. Η ξανθιώτικη ομάδα επικράτησε με 3-0 επί της βουλγάρικης ομάδας χάρις τα δύο τέερματα του Γέντρισεκ και ένα του Κάστρο .

Η ξανθιώτικη ομάδα είχε και τρία ακυρωθέν γκολ, ένα δοκάρι με τον Σλοβάκο επιθετικό κι άλλες καλές στιγμές με τους Φασίδη, Ορφανίδη Π. και Κάστρο. Το φιλικό της Πέμπτης ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, αρκετές κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα στην επανάληψη για την βουλγάρικη ομάδα και 10-0 κόρνερ υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του είδαν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και παράλληλα οι τελευταίοι έδειξαν στο γήπεδο κάποια στοιχεία της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Λουσέρο, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Κίκε, Φασίδης, Γέντρισεκ.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (β’ μέρος): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Τριάδης, Ρότσε, Κάστρο.

Share it