Search

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός του Σιώπη, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Παρτίζαν, κόντρα στον Αστέρα του Μπέρτου!

Προβλημάτισε -κυρίως επιθετικά- με την απόδοση του ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στο Φάληρο, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Μανιάς (29′) και Καρσελά (55′) οι σκόρερ του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό, όταν ο Μανιάς στην πρώτη τελική του Αστέρα στο ματς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Ο Καρσελά πέρασε στο ματς από το 46′ στην θέση του Πάρντο και στο 55′ ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό 1-1.

Ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο Μανώλης Σιώπης για τον Ολυμπιακό, στο 77′, δεν αγωνίστηκε για τον Αστέρα ο Μανώλης Μπέρτος λόγω τραυματισμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (73′ Φιγκέιρας), Σισέ (46′ Νικολάου), Βούκοβιτς (46′ Μαρτίνς), Κούτρης (85′ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77′ Σιώπης), Φορτούνης (89′ Μανθάτης), Πάρντο (46′ Καρσελά), Μαρίν (68′ Σεμπά), Εμενίκε (46′ Ανσαριφάρντ).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης (46′ Τσιφτσής, 69′ Καπετάνος), Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κουμάντεϊ, Ιγκλέσιας, Μαντιντά, Καλτσάς (46′ Τσανγκ, 77′ Μπαστιάνος), Μάσα, Στανισάβλιεβιτς (46′ Χασάν, 70′ Δουβίκας), Μανιάς.

 

 

Share it