Search

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα απο τον Ολυμπιακό για την Ξάνθη που πήρε Γιανναράκη, Αγγελόπουλο και Χατζηχρήστου!

Με την προετοιμασία της ομάδας Νέων της Ξάνθης να έχει ξεκινήσει, η ΠΑΕ Ξάνθη δείχνει πως φέτος δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βάση στο τμήμα Κ20 του συλλόγου που ήδη έχει ενισχυθεί δυναμικά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα Νέων της Ξάνθης φέτος πέρα απο τα παιδιά που έμειναν απο το περσινό τμήμα και τους παίκτες που έρχονται φουριόζοι απο την Κ17 θα έχει και 8 νέα αποκτήματα που μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά δίνουν στον Κώστα Προδρομίτη την ευκαιρία να δουλέψει με ένα αρκετά δυνατό και ποιοτικό ρόστερ.

Τρία απο τα νέα αποκτήματα μάλιστα έρχονται απο τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό, με την Ξάνθη να κάνει δικούς της τους 18χρονους Θανάση Γιανναράκη, Γιάννη Αγγελόπουλο και Χρήστο Χατζηχρήστου.

Ο Κομοτηναίος αμυντικός, Θανάσης Γιανναράκης μετά απο μια τριετία στους “ερυθρόλευκους”, οπού πήρε μεταγραφή απο τον Πανθρακικό, επιστρέφει στην Θράκη για να φορέσει την φανέλα της Ξάνθης. Ο ταλαντούχος Θρακιώτης κεντρικός αμυντικός έχοντας εξαιρετική παρουσία στους “ερυθρόλευκους” βρισκόταν στην λίστα των ιθυνόντων του ΑΟΞ πριν καν φύγει απο τον Πανθρακικό για τον Ολυμπιακό, με τους ξανθιώτες να εκμεταλλεύονται το γεγονός πως έμεινε ελεύθερος για τον φέρουν στα Πηγάδια. Και αν μη τι άλλο είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τον Γιανναράκη παίζοντας πλέον κοντά στο σπίτι του, και έχοντας πολλούς φίλους στην ομάδα απο την κοινή παρουσία τους στην Κομοτηνή σίγουρα θα του δώσει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στον μεγάλο σύλλογο της Θράκης.

Αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει και αυτή του 18χρονου Σερραίου αμυντικού, Χρήστο Χατζηχρήστου. Ο Χατζηχρήστου μετεγγράφη στον Ολυμπιακό προ διετίας όταν κατηφόρισε στο λιμάνι χάρις της εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τα χρώματα του Πανσερραϊκού και τις Μεικτής Σερρών. Άλλωστε απο εκεί τον ήξεραν και στην ομάδα της Ξάνθης, που έχοντας στο μυαλό τους και τις καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό μαθαίνοντας πως έμεινε ελεύθερος έμοιαζε ιδανική περίπτωση, ειδικά η άνεση του να αγωνίζεται τόσο ως αριστερός και δεξιός μπάκ αλλά και ως αμυντικό χάφ.

Η μεγάλη μεταγραφική έκπληξη έχει να κάνει με τον ταλαντούχο 18χρονο μέσο Γιάννη Αγγελόπουλο, που αποτελεί γέννημα θρέμμα παιδί του Ολυμπιακού ενώ όπως συνέβη και φέτος στην Κ20 έτσι και τα προηγούμενα χρόνια τόσο στην Κ15 και την Κ17 των “ερυθρολεύκων”  ο Αγγελόπουλος ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας. Να σημειώσουμε μάλιστα πως στον ημιτελικό προ διετίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ξάνθης στα Κ17 ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.

Αμφότερες οι περιπτώσεις, οι οποίοι είναι και διεθνείς, αποτελούν εξαιρετικό δείγμα των φιλοδοξιών της Ξάνθης, που έτσι και αλλιώς αποτελεί απο τις μεγαλύτερες ομάδες στην Βόρεια Ελλάδα, και εκ των ομάδων της “ελίτ” όσον αφορά τα τμήματα Υποδομής της.

Θυμίζουμε πως στην ομάδα Νέων της Ξάνθης φέτος έχουν αποκτηθεί επίσης οι Λάζαρος Στοίνοβιτς(θυμηθείτε ΕΔΩ) και Γιώργο Δημητρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ). Για τα επόμενα αποκτήματα της ομάδας θα ενημερωθείτε με νέες αναρτήσεις.

 

Share it