Search

Στην Χίο για τα τελικά Εφήβων – Νεανίδων του beach volley οι πρωταθλητές της ΕΣΠΕΘΡ

Λίγες ημέρες έμειναν για το τελικό τουρνουά που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδος στις ηλικίες Κάτω των 19 ετών (Εφήβων – Νεανίδων) στο Beach Volley.

Στο τελικό τουρνουά συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Δυτική Μακεδονία, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Σάμο και φυσικά την διοργανώτρια Χίο.

Την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας εκπροσωπούν στους Έφηβους οι Δημήτρης Μούρος & Νίκος Ποιμενίδης (πήραν τη θέση των πρωταθλητών Χρήστου Ποιμενίδη & Δημήτρη Μύρου που αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος έτσι ώστε να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στους τελικούς των Κ17 στην ΕΣΠΕΘΡ οι οποίοι διεξάγονται το ίδιο Σαβ/κύριακο) και στις Νεανίδες οι Ηλιάνα Ζυγερίδου & Βάγια Σταματοπούλου. 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Ιουλίου σε δύο γήπεδα στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και το Bloom Water Park. Συνδιοργανωτές ο Δήμος Χίου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Τοπική Επιτροπή Χίου. Υποστηρίζεται και από πλήθος τοπικών επιχειρήσεων καθώς και από τις εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Sea Ways.

Ο Συντονιστής των αγώνων και εκπρόσωπος της τοπικής επιτροπής Χίου κύριος Μιχάλης Γλύκας δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στο νησί μας τα αστέρια του μέλλοντος στο beach volley. Ελπίζουμε η υποδοχή και η διαμονή να τους μείνουν ως μία από τις καλύτερες αναμνήσεις. Στο νησί έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος και η διοργάνωση αυτή θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, τον δήμο και τους τοπικούς φορείς που έκαναν αυτή την διοργάνωση πραγματικότητα».

 

Share it