Search

Πρώτη για Ραφαήλ Μελλισόπουλο στον Βόλο Ν.Π.Σ.

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση του Βόλος Ν.Π.Σ., οπού μετείχε και ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Μελισσόπουλος που αγωνίζεται στην ομάδα του Βόλου με την μορφή του δανεισμού απο την Ξάνθη.

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ο οποίος λόγω βροχής τελέστηκε στο εσωτερικό του γηπέδου και ακολούθησε χαλαρό τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλος Ν.Π.Σ. Χουάν Φεράντο στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Ηρθα στο Βόλο, γιατί πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας και γιατί υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Μου αρέσει οι ομάδες μου να παρουσιάζουν θέαμα και να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όμως με ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα, διότι στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει»

Δηλώσεις έκανε και το τελευταίο ηχηρό απόκτημα της ομάδας, Πίτου Γκαρσία, ο οποίος τόνισε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που έχω έρθει σε έναν οργανωμένο σύλλογο. Δεν θεωρώ ότι η συμμετοχή μου σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική αποτελεί πισωγύρισμα στην καριέρα μου. Εξακολουθώ να έχω φιλοδοξίες και θέλω να πετύχω και με αυτή την ομάδα».

Share it