Search

Με Μπρίτο η σημερινή διπλή προπόνηση της Ξάνθης στο Πράβετς

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης την Τρίτη. Η δεύτερη μέρα παραμονής της ξανθιώτικης ΠΑΕ στο Pravets είχε νέο πρόσωπο τον Armindo Rodrigues Mendes Furtado “Μπρίτο” που αποτελεί την πιο πρόσφατη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου, ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας στην απογευματινή προπόνηση, όπου και καλωσορίστηκε από το τεχνικό team και τους νέους του συμπαίκτες. Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός χαφ, παρά την κούραση από το ταξίδι στην Βουλγαρία, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος των απογευματινών ασκήσεων και από την Τετάρτη θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Στις 10:00 η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε την πρώτη της προπόνηση που αφορούσε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, passing game σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται από τους προπονητές σε υποομάδες και να ακολουθούν τις οδηγίες τους σε θέματα αμυντικής λειτουργίας κι επιθετικής τακτικής.

Στην απογευματινή προπόνηση το βάρος έπεσε σε τομείς της οργάνωσης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις με πλεονέκτημα – μειονέκτημα παίκτη, δύο μέρες πριν το πρώτο φιλικό της ομάδας με την Σπαρτάκ Πλέβεν που θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 18:00 στα γήπεδα του Pravets. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Παναγιώτης Σταθάκης.

Share it