Search

Η προετοιμασία της ΑΕ Διδυμοτείχου αρχίζει, τα προβλήματα με το γήπεδο παραμένουν

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Ιουλίου η προετοιμασία της νταμπλούχου Έβρου Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου ξεκινάει, αλλά τα γνωστά προβλήματα με το γηπεδικό συνεχίζουν να υπάρχουν.

Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη προπόνηση της ΑΕΔ να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, αλλά αυτό θα αποτελέσει εξαίρεση καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη βρει το γήπεδο στο οποίο θα κάνουν τις προπονήσεις τους οι παίκτες και αυτό δεν είναι άλλο από του Πραγγίου (θυμηθείτε εδώ). Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της θρακιώτικης ομάδας με δική τους πρωτοβουλία και έξοδα μεταμόρφωσαν το εν λόγω γήπεδο σε προπονητικό κέντρο χωρίς την βοήθεια της δημοτικής αρχής ή κάποιου άλλου φορέα.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης των Κάστρων, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία παρέμβαση, αλλά ούτε και οι εργασίες ανακατασκευής που είχε δεσμευτεί πως θα γίνουν μέσω χρηματοδότησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ο δήμαρχος Διδ/χου Παρασκευάς Πατσουρίδης (θυμηθείτε εδώ).

Share it