Search

Η κοινή άφιξη και το κοινό παρεάκι Ξάνθης και Απόλλων Σμύρνης στο Πράβετς!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Ξάνθης κατά την άφιξη τους στο Πράβετς, οπού θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου.

Βλέπεται η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας έφτασε λίγο αργότερα απο αυτή των…συγκάτοικων του Απόλλων Σμύρνης που όπως και η Ξάνθη θα καταλύσει στο εντυπωσιακό Riu Pravets, με τους Αθηναίους να υποδέχονται αυτούς της Ξάνθης, σε έναν χώρο που φυσικά οι ξανθιώτες γνωρίζουν καλύτερα καθώς το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί βασική επιλογή για την προετοιμασία του Θρακιώτικου συλλόγου.

Τα παρεάκια που δημιουργήθηκαν ήταν πολλά καθώς πολλοί είτε έχουν συνυπάρξει σε ομάδες, είτε διατηρούν έτσι κ αλλιώς καλές σχέσεις. Όπως το παρεάκι της φωτογραφίας με τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού και νυν του Απόλλωνα, Άκη Μάντζιο μαζί με τους παίκτες του Κοντοέ και Ντάσιο να τα λένε με τον αμυντικό της Ξάνθης Χρήστο Λισγάρα.

Όμως υπήρχαν και πιο δυνατές επανενώσεις όπως  των κολλητών Παναγιώτη Τριάδη και του πρώην κίπερ της ομάδας, Μιχάλη Ζαρόπουλου, ενώ μην ξεχνάμε πως στον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται σε αναβαθμισμένο ρόλο ο πρώην τιμ μάνατζερ του ξανθιώτικου συλλόγου Γιώργος Κασναφέρης, αλλά και ο πρώην γυμναστής της ομάδας Παύλος Γκότσης.

Οι δύο ομάδες πέρα του γεγονότος πως θα τα λένε συχνά μια και θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο, θα έχουν την ευκαιρία και για ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ στις 26 Ιουλίου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

Share it