Search

Ο Ερμής Μάνδρας είναι εδώ! Κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ με τον περσινό κορμό και ενισχυμένος

Τι και αν τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα έδειχναν να οδεύουν προς το τέλμα εν τέλει, ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπαμπαρόπουλος μαζί με τα μέλη της περσινής διοίκησης της ομάδας και κάποιες προσθήκες βγήκαν ξανά μπροστά, αν και είχαν αποφασίσει να αποστασιοποιηθούν μετά τα όσα έγιναν πέρσι με μπαράζ και αρκετά παράπονα για την διαιτησία.

Αυτό μόνο θετικό είναι τόσο για το ερασιτεχνικό της Ξάνθης όσο για τον ίδιο τον ιστορικό Ερμή, που τη νέα χρονιά επιστρέψει στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, και ήδη οι ιθύνοντες ετοιμάζουν ένα δυνατό σύνολο που θα παλέψει για την ομάδα του χωριού τους. Το μεγαλύτερο μέρος του κορμού θα αποτελείται απο τα παιδιά που οδήγησαν τον Ερμή στην άνοδο ενώ θα γίνουν και 3 με 4 αρκετά δυνατές κινήσεις για να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο του στην προσπάθεια να μείνει στην ελίτ του ξανθιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μοναδική αρνητική εξέλιξη πως η ομάδα είναι αναγκασμένη να αναζητήσει νέο τεχνικό, καθώς ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Γιοβανούδης δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται και περισσότερα νέα τόσο για τους παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ερμή όσο και για τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και το νέο τεχνικό του συλλόγου.

Μάλιστα η διοίκηση έκανε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και  την προσπάθεια που καταβάλει και με σύνθημα “Ένα χωριό, μια ιδέα, μια ομάδα” να βάλει ο καθένας ένα λιθαράκι για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!!
ΕΝΑ ΧΩΡΊΟ…ΜΙΑ ΙΔΕΑ…ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…., ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ…..

Share it