Search

Ηχηρό το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα για τις Βασίλισσες που προσέθεσαν μια… “τορπίλη” στο δυναμικό τους!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησαν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσα Θράκης”, που πιστή στο ρητό της κάθε χρόνο και ψηλότερα δείχνει με το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα πως φέτος πάει για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ο λόγος για την  “τορπίλη” Κατερίνα Τσιρδάνη που μετά απο μια εξαιρετική καριέρα σε Καβάλα ’86, Φιλυριακό, Βόλο 2004, Ελπίδες Καρδίτσας και Αβάντες Χαλκίδας και  παρότι πέρσι δεν αγωνίστηκε λόγω της προπονητικής της ιδιότητας επιστρέφει στην ενεργό δράση για να ενισχύσει τις Βασίλισσες.

Η σχετική ανακοίνωση απο τις Βασίλισσες αναφέρει:

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ποδοσφαιριστρια Τσιρδανη Κατερίνα ,την καλωσορίζει στην οικογένεια μας και της εύχεται καλή δύναμη και σιδερένια!!!!

– Λίγα λόγια για την Κατερίνα….

Η “Τορπίλη” με καταγωγή από την Πετροπηγη Καβάλας,ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βηματα στον ΑΟ Καβάλα ’86 οπου αγωνιστηκε για 5 ποδοσφαιρικές σεζόν.Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Φιλυριακου Φλώρινας για 5 ποδοσφαιρικά έτη,ολοκληρώνοντας παράλληλα τον βασικό κύκλο των σπουδών της στη πόλη της Μακεδονίας.Αργοτερα πήρε μεταγραφή για τον Α.Σ.Βολος 2004 με ένα ενδιάμεσο πέρασμα στις Ελπίδες Καρδίτσας για έξι μήνες.Ηγετικη φυσιογνωμία και αρχηγος με τον Βόλος 2004,φορώντας επάξια,με τιμή και καμάρι το περιβραχιόνιο της ερυθρόλευκης ομάδας του Νομού Μαγνησίας που γνώρισε μεγάλες δόξες και στιγμές στην Α’Εθνικη.Ακολουθησε η ποδοσφαιρική της διαδρομή στην Χαλκίδα για λογαριασμό των Αβαντιδων που πανηγύρισε με την ομάδα της Εύβοιας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορια.
Τη περσινή αγωνιστική περίοδο 2016-17 αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της προπονητικής,καθώς είναι κάτοχος πιστοποιημένου διπλώματος UEFA C’.Διετελεσε βοηθός προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικειου δίπλα στον κ.Μιχαλη Βαγγοπουλο,πρώην πλέον επιτυχημένο τεχνικό της ομάδας του Διαγόρα που κατέγραψε μία καταπληκτική πορεια στο πρωτάθλημα της Α’Τοπικης του Νομού Μαγνησιας.
Επισης,έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία και σθένος την εποπτεία των τμημάτων υποδομής του Διαγόρα,διδάσκοντας στα μικρά φυντανακια του ποδοσφαίρου εκτός από τα μυστικά της “Στρογγυλής Θεάς”,την κατάλληλη ποδοσφαιρική και κοινωνική συμπεριφορά,την ευγενής άμιλλα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.Γιατί απλούστατα τα νοιώθει σαν παιδιά της και τα μεταδίδει εκτός από το ποδοσφαιρο και το μάθημα της ζωής,που δεν είναι άλλο από το ομαδικό πνεύμα.
Ακομη μια μεγάλη διάκριση για την Κατερίνα Τσιρδανη που αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια ομάδα ΑΟ Κεφαλληνία στη Nazare της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Champions League Γυναικών Άμμου.Αξιζει να σημειωθεί ότι η έμπειρη μεσοεπιθετικός,πέρυσι το καλοκαίρι,ελαβε κλήση στην Εθνική Γυναικών Άμμου για το Πανευρωπαϊκό τουρνουά του αθλήματος Euro Beach Soccer Cup που διεξήχθη στο Κασκαις της Ιβηρικής χώρας. Πλούσιο το βιογραφικό της Καβαλιωτισσας παίκτριας και νυν προπονήτριας,μα πάνω απ’ολα ενός ξεχωριστού ανθρώπου.Εχει πετύχει 120 γκολ!!!Ακόμη “κουβαλαει” συμμετοχές με την Εθνική Γυναικών(2000-02).Τα τελευταία 11 χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Βόλο.Γυναικα που ποτέ δεν δήλωσε κουρασμένη,γιατί έχει μάθει να κολυμπάει στα “βαθιά νερά της ζωής”.
Δεν το έβαλε κάτω,συνέχισε και με περίσσειο θάρρος και απέραντη τόλμη συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα για το υπέροχο αυτό άθλημα που η ίδια λατρεύει.
Η Κατερίνα Τσιρδανη γνωρίζει να “εκτοξεύει τις τορπιλες της εντός και εκτός αγωνιστικών χωρων,είναι ιδιαίτερα “φωνακλου” μέσα στο γηπεδο,ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και την έξυπνη ποδοσφαιρική της μαγκια!!!

Share it