Search

Από τη σάλα στην άμμο ο Εβρίτης Τζούριτς με τον Κοκκινάκη!

Δυο υψηλές παρουσίες δίνουν το παρών στο Anima Open που διεξάγεται το τρέχων σαββατοκύριακο στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και σταρ της Βερόνα, Δημήτρης Τζούριτς με συμπαίκτη τον διεθνή ακραίο Μενέλαο Κοκκινάκη έβγαλαν τα… παπούτσια της σάλας για να παίξουν μπιτς βόλεϊ συμμετέχοντας στο τουρνουά.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους δύο παίκτες της Εθνικής που θέλουν να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με τις ομάδες τους. Από την αρχή έδειξαν την κλάση τους καθώς έχουν ήδη δύο νίκες στο ενεργητικό τους

Ο Δημήτρης Τζούριτς, που λόγω του προβλήματος στον δεξί ώμο αγωνίζεται με το αριστερό χέρι, δήλωσε: «Μετά από πολύ καιρό αγωνίστηκα στην άμμο και το έκανα για να προπονηθώ και να παραμείνω σε φόρμα. Παίζω με το αριστερό χέρι γιατί έχω ένα πρόβλημα στον δεξί μου ώμο και δεν θέλω να το κουράζω. Παίζω για την παρέα, την προπόνηση και λόγω τραυματισμού παίζω με το αριστερό αλλά ευτυχώς είναι δίπλα μας η Πένυ Καραγκούνη και μας λέει τα μυστικά του αθλήματος».

Όσο για το τουρνουά: «είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, πολύ οργανωμένα όλα. Βέβαια όταν μιλάμε για Μπελιγράτη σίγουρα μιλάμε για μία πολύ καλή διοργάνωση».

Συμπαίκτης του είναι ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του αφήνει τον Ολυμπιακό για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και τη γαλλική Πουατιέ.

«Με τον Δημήτρη ήρθαμε εδώ για να θυμηθούμε λίγο παλιότερες εποχές, ειδικά εγώ που έπαιζα πιο παλιά στις διοργανώσεις αυτές. Ήρθαμε για να περάσουμε πολύ καλά. Κάνουμε και λίγη προπόνηση να διατηρούμαστε σε καλό επίπεδο. Σίγουρα ο Δημήτρης θέλει δουλειά ακόμα στην άμμο αλλά και με το αριστερό που παίζει δείχνει καλά στοιχεία. Περισσότερο διασκεδάζουμε που συμμετέχουμε και δεν παίζουμε τόσο για να κερδίσουμε, το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε ωραία. Η διοργάνωση είναι πολύ καλή, είμαστε σε ένα όμορφο τοπίο, τα γήπεδα είναι προσεγμένα και βοηθούν στην καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων».

Τέλος ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. «Είναι κάτι που ήθελα να δοκιμάσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πάω για το καλύτερο», δήλωσε.

Share it