Search

Φινάλε πρώτου κύκλου προετοιμασίας με οικογενειακό διπλό για την Ξάνθη! Απο Δευτέρα στο Πράβετς για το Β’ στάδιο

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας της η ομάδα της Ξάνθης, καθώς από τις 3 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, η ξανθιώτικη ομάδα ακολούθησε το πρόγραμμα του πρώτου σταδίου, το οποίο διεξήχθη στις προπονητικές της εγκαταστάσεις στα Πηγάδια και ολοκληρώθηκε με το σημερινό “οικογενειακό” φιλικό παιχνίδι.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους στο διπλό διάρκειας 45 λεπτών και την Ομάδα Α’ να αναδεικνύεται ισόπαλη με την Ομάδα Β’ με σκορ 1-1.

Τα γκολ του φιλικού το οποίο διηύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη, σημείωσε ο Τριάδης για την Β’ Ομάδα με πλασέ στο 33′ και το 1-1 έκανε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κώστας (41′).

Στο φιλικό παιχνίδι μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν και δύο τρία παιδιά της Κ20 της ομάδας, οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν και Ευθύμης Τσάπαρης.

Ομάδα Α’: Ζίβκοβιτς (30′ Τζελέπης), Ορφανίδης Λ., Κασάδο (30′ Παπαδόπουλος Λ.), Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Ρότσε, Γέντρισεκ, Κώστας, Φασίδης.

Ομάδα Β’: Γκαραβέλης (30′ Δεμένικος), Συλλά, Μπαξεβανίδης, Κολλαράς, Λουσέρο, Μελιόπουλος (30′ Τσάπαρης), Τριάδης, Σουλεϊμάν, Κάστρο, Ορφανίδης Π.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο πρώτο ρεπό της χρονιάς, ενώ νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ξανθιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το 2ο μέρος της προετοιμασίας της.

Εκεί η ομάδα της Ξάνθης θα δώσει 4 φιλικά παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ

Share it