Search

Συγκλονιστική η πρεμιέρα του Final 4 Παίδων με τα ματς να κρίνονται στο τάι μπρέικ! “Έπεσε” μαχόμενος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μετά από 2 ώρες συναρπαστικού αγώνα, η Ολυμπιάδα Πατρών νίκησε με 3-2 τον οικοδεσπότη του final-4 Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε με νίκη την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων.

«Γεμάτη» ήταν η πρώτη μέρα της τελικής φάσης που διεξάγεται στην πόλη του Έβρου, και σας μεταφέρει με ζωντανή εικόνα και ήχο το Sportsaddict, καθώς και το δεύτερο παιχνίδι χρειάστηκε το πέμπτο σετ για να βγάλει νικητή. 

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο πρώτο σετ, η Ολυμπιάδα αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη «μάχη» με τους Πατρινούς να χαμογελούν στο τέλος με 26-28. Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με την βοήθεια και του κόσμου κατάφερε να το κατακτήσει με 25-17 και να οδηγήσει το παιχνίδι στη ρουλέτα του τάι μπρέικ. Εκεί η Ολυμπιάδα μπήκε καλύτερα και με ηγέτη τον Αλέξανδρο Ράπτη που πήρε 46 πόντους, προηγήθηκε με 2-7, διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος για το 10-15.

Τα σετ: 2-3 (25-18, 17-25, 26-28, 25-17, 10-15)

Εθνικός Αλ. (Τσουλκανάκης): Μούχλιας 20 (16/41 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Παπάζογλου 2 (2 μπλοκ), Ποιμενίδης 7 (6/18 επ., 1 άσος, 64% υπ. – 36% άριστες), Αλεξάκης 10 (6/10 επ., 1 άσος, 3 μπλοκ), Κεσεσίδης 9 (8/14 επ., 1 μπλοκ), Ανδραβίζος 14 (7/19 επ., 4 άσοι, 3 μπλοκ, 66% υπ. – 43% άριστες) / Μύρος (λ, 56% υπ. – 40% άριστες), Βαφιάδης, Τέλιος 5 (4/9 επ., 1 άσος, 60% υπ. – 20% άριστες), Χατζίδης.

ΑΕΠ Ολυμπιάς (Γεράνιος): Μακρής 9 (7/12 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Αβράμης 2 (1/3 επ., 1 άσος), Πομώνης 9 (7/23 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Κανελλόπουλος 4 (3/16 επ., 1 άσος, 45% υπ. – 26% άριστες), Ράπτης 46 (45/76 επ., 1 μπλοκ, 54% υπ. – 47% άριστες), Τσιόδουλος 3 (3 μπλοκ) / Γαλάνης Α. (λ, 52% υπ. – 30% άριστες), Γαλάνης Χ.. Παπακανέλλος, Χριστόπουλος.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Αποτελέσματα, βαθμολογία και το αυριανό πρόγραμμα που θα έχει την δυνατότητα να δείτε και τα δύο ματς ζωντανά μέσα απο το Sportsaddict.

Ολυμπιακός ΣΦΠ – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 2-3

(25-11,23-25,23-25,25-12,12-15)
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΠ Ολυμπιάς 2-3

(25-18,12-25,26-28,25-17,10-15)

Βαθμολογία

No. Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ήττες Σετ υπέρ Σετ κατά
1 ΑΕΠ Ολυμπιάς 2 1 1 0 3 2
2 Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 2 1 1 0 3 2
3 Ολυμπιακός ΣΦΠ 1 1 0 1 2 3
4 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1 1 0 1 2 3
2η αγωνιστική
Σαβ 15 Ιουλ, 15:00 ΑΕΠ Ολυμπιάς – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Σαβ 15 Ιουλ, 17:00 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

 

Χορηγοί των live  μεταδόσεων του SportsAddict είναι οι:

Art Gallery Alexopoulos

Η τέχνη στην Αλεξανδρούπολη έχει όνομα… «Αrt Gallery Alexopoulos»! Με 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον χώρο της τέχνης, το «Art Gallery ALexopoulos» στην διεύθυνση σαράντα εκκλησιών 38, διαθέτει αυθεντικα εργα τεχνης,τεραστια ποικιλια σε κορνιζες,μεγαλη γκαμα σε ειδη ζωγραφικης και πολλά άλλα. Το «Art Gallery Alexopoulos» αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει καθε σας ιδεα και καθε σας σκεψη σε υπέροχη κορνιζα. Και όλα αυτά σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές -απ τις ήδη προνομιακές του καταστήματος- την περίοδο των εκπτώσεων, όπου μπορείτε να αποκτήσετε το έργο τέχνης, την κορνίζα ή ότι άλλο σας αρέσει, σε τιμή-ευκαιρία.

Bousoulas Beach Bar

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο beach-bar Μπούσουλας, στα Δίκελλα. Τα καταγάλανα νερά της παραλίας των Δικέλλων σε συνδυασμό με τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει το beach bar «Μπούσουλας» εγγυώνται την απόδραση απ’ την καθημερινότητα που όλοι έχουμε ανάγκη. Ποιοτικοί και αρωματικοί καφέδες, παγωμένες μπυρες και άριστα κοκτειλ που ταξιδεύουν τις αισθήσεις σε εξωτικούς προορισμούς είναι μονάχα κάποια απ τα πολλά που μπορεί να προσφέρει ο …. μπούσουλας των beach bar!

Αθλόραμα Group Training

Θωρακίστε την υγεία του οργανισμού σας και βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση αλλά και την καλλιέπεια του σώματος σας, στο γυμναστήριο «Αθλόραμα». Σύγχρονα μηχανήματα με τα οποία γυμνάζετε όλες τις μυικές ομάδες και προάγετε την φυσική σας κατάσταση, σας περιμένουν στο 1ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης-Παλαγίας, και μάλιστα σε τιμή -ευκαιρία, με την ετήσια συνδρομή να είναι στα μόλις 149 ευρώ. Ακόμη, το «Αθλόραμα» προσφέρει προγράμματα γυμναστικής pillates, powerplate, trx καθώς και προπόνηση σε αθλήματα όπως το tae kwo do και το kick boxing σε προνομιακές τιμές και απ’ τους πλέον καταρτισμένους προπονητές!

Thalassa Apartments

Το Thalassa Apartments βρίσκεται σε ένα ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον, ξεχωριστό και μοναδικό, στο 2ο χλμ Αλεξανδρούπολης -Χιλής, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.
Εκεί θα σας δοθεί η ευκαιρία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε στα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια, καθώς και να απολαύσετε τη μοναδική γευστική εμπειρία ενός πλούσιου πρωινού. Διαθέτει 28 δωμάτια διάφορων τύπων, που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις. Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα, πλήρως επιπλωμένα και ιδανικά για ξεχωριστές και μοναδικές διακοπές. Ζήστε την εμπειρία του Thalassa Apartments και να είστε βέβαιοι ότι η διαμονή σας εκεί θα σας μείνει αξέχαστη!

Street 1 Cafe Bar & More

To cafe-bar «Street 1» σας περιμένει όλες τις ώρες της μέρας στη Παπαδήμα 1, στις Σάπες. Ποιοτικός καφές τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε στον όμορφο και ζεστό χώρο του Street 1, είτε να τον πάρετε μαζί σας απ’ το κατάστημα, ποικιλία σε μπύρες και ποτά άριστης ποιότητας, σε συνδυασμό με το πάντα ευγενικό προσωπικό, εγγυώνται πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Επιπλέον, τα πάρτι που διοργανώνει το Street 1, δίνουν μία άλλη νότα στα βράδια σας και τα κάνουν μοναδικά!

Βιβλιοχαρτοπωλείο Βαταμίδης

Στο βιβλιοχαρτοπωλείο “Βαταμίδης”, που μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, θα βρείτε ποικιλία από βιβλία, χαρτικά, σχολικά, είδη γραφείου, αναλώσιμα, σφραγίδες και φωτοτυπίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Πραγματοποιήστε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε απ’ τις σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρει το κατάστημα και οι οποίες φτάνουν στο 40% στις σχολικές τσάντες και στο 20% στα βιβλία, ενώ μπορείτε να βρείτε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Χυμείο

Στο καλύτερο σημείο της Αλεξανδρούπολης απ’ τις 9 το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ, το «Χυμείο» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εσάς και την παρέα σας. Στο «Χυμείο», στο πλακόστρωτο του Νικηφόρου Φωκά, από νωρίς το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον γευστικό και αρωματικό καφέ σας, περνώντας στιγμές χαλάρωσης σε ένα φιλικό περιβάλλον, ενώ όσο βραδιάζει το «Χυμείο» αποτελεί τον απόλυτο προορισμό, για να απολαύσετε την μπύρα, το κρασί, ή το ποτό σας, τα οποία μπορείτε να συνοδέψετε με γευστικές λιχουδιές.

Άνθη Φυτά “Ανεμώνα”

Η προσφορά λουλουδιών έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Στο κατάστημα ανθη – φυτά «Ανεμώνα», επί της 28ης Οκτωβρίου 16 στην Αλεξανδρούπολη, θα βρείτε το κατάλληλο λουλούδι ή γλάστρα για κάθε περίσταση στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς. Το ανθοπωλείο «Ανεμώνα» αναλαμβάνει γάμους, βαπτίσεις, κηδείες, δεξιώσεις, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωσε και πάντα με άριστο αποτέλεσμα.

Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι

Το “Σαν παραμύθι”, Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης είναι ένα παραδοσιακό αρχοντικό, χτισμένο με πέτρα και ξύλο. Στο… παραμυθένιο περιβάλλον του οι καλές νεράιδες ετοιμάζουν όλα τα εδέσματα που απολαμβάνετε. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται στο κατάστημα από φρέσκα και αγνά υλικά. Εκτός από το γνωστό πια “Καλαθάκι της Κοκκινοσκουφίτσας” μπορείτε να δοκιμάσετε ποικιλία νωπών κρεάτων, ενώ το καλοκαίρι οι γοργόνες της θάλασσας φέρνουν για εσάς φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

ΕΛΤΑ Courier Ορεστιάδας

Η ΕΛΤΑ Courier ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Διαθέτοντας περισσότερα από 800 σημεία εξυπηρέτησης, η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, SPM (Special Priority Mail) και EMS Express Mail, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου, σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Ορεστιάδα θα τη βρείτε Κωνσταντινουπόλεως 200.

Ξενώνας Οικία Φαρδύ

Η Οικία Φαρδύ είναι ένα ανακαινισμένο αρχοντικό, που βρίσκεται στη Χώρα της Σαμοθράκης. Στα υπέροχα δωμάτια του παραδοσιακού αυτού ξενώνα μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνωντας τη θέα του θρακικού πελάγους και την υπέροχη φύση του νησιού.

Ψητοπωλείο Βλάσης

Στο ψητοπωλείο Βλάσης, Βασιλέως Γεωργίου 178 στο Σουφλί θα βρείτε τα πιο νόστιμα κρεατικά. Γύρο, σουβλάκι, κεφτεδάκι, λουκάνικο και πολλά άλλα που θα σας συναρπάσουν. Στην καλύτερη ποιότητα, με τις καλύτερες τιμές και με delivery για να έχετε τις αγαπημένες σας λιγουδιές στην πόρτα σας! Γιατί όταν έχεις μεράκι κάνεις θαύματα!

Sportsway

To κατάστημα αθλητικών ειδών Sportsway που βρίσκεται ΣΚΡΑ 42 στην Ορεστιάδα, έχει εξειδίκευση στο βόλεϊ και το τρέξιμο. Επίσης μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ και ρακέτες για το τένις από την εταιρία Wilson. Το Sportsway αναλαμβάνει την ένδυση ομάδων, ενώ κατέχει και όλα τα προπονητικά αξεσουάρ που είναι απαραίτητα σε έναν αθλητή ή χομπίστα! Ανακαλύψτε το διαδικτυακό του κατάσταμα στο e-sportsway.gr όπου μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίας και να επωφεληθείτε από εκπτώσεις μέχρι και 50%!

Art Gallery Cafe

Ένας πολυχώρος συνάντησης, το Art Gallery cafe βρίσκεται στον πεζόδρομο της Σκρά. Ένας χώρος, όπου η τέχνη συναντά την καθημερινότητα και όπου όλες οι ηλικίες μπορούν να κάνουν τα επαγγελματικά τους ραντεβού απολαμβάνοντας καφέ εξαιρετικής ποιότητας, αρωματικά τσάγια, δροσερά αναψυκτικά το πρωί, το ποτό τους και προσεκτικά επιλεγμένα συνοδευτικά πιάτα το απόγευμα και το βράδυ.Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος, διακοσμημένος με έργα τέχνης επικοινωνεί από την μία με την γκαλερί, όπου φιλοξενούνται οι εικαστικές εκθέσεις και από την άλλη με το art shop, όπου υπάρχουν κομψά δώρα για όλα τα γούστα.Το Art Gallery café αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για χαλάρωση και απόλαυση.

Baja Beach Bar

Το Baja Beach Bar βρίσκεται στην παραλία της Μεσημβρίας και σας περιμένει καθημερινά με δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ, αλλά και μικρά γεύματα όπως κλαμπ σαντουιτς, μπέργκερ, σαλάτες και φρουτοσαλάτες. Όλα αυτά σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Θράκης, συτή της Μεσημβρίας με τα καταγάλανα νερά που σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί!

Αρμένικο Παραδοσιακό Εστιατόριο “ΧΟΒΟΛΗ”

Το Αρμένικο Παραδοσιακό Εστιατόριο “ΧΟΒΟΛΗ” ξεκίνησε από το 2006 στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξανδρούπολης, στη Μιαούλη 12, να προσφέρει με σπιτική φροντίδα και μεράκι ολόφρεσκα κρεατικά και παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά. Τα κρέατα ψήνονται στη χόβολη, δοκιμάστε σουβλάκι γίγας κοτόπουλο, μοσχάρι, καρέ πανσέτας στη σούβλα.

Πορφυρός

Η κάβα ‘Πορφυρός’ δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2004 και με το νέο της όνομα από το 2008.Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης (Λ.Δημοκρατίας 377-379).Στην κάβα ‘πορφυρός’ μπορεί κανείς να αναζητήσει απλές, επώνυμες αλλά και πολλές σπέσιαλ ή εξειδικευμένες ετικέτες ουίσκι,βότκα,κονιάκ,λικέρ,τζίν,ρούμι,τεκίλα και απεριτίφ καθώς και τα παραδοσιακά μας, όπως ούζο και τσίπουρο, οίνους και σαμπάνιες από όλο τον κόσμο που βρίσκονται σε πλάγια θέση στα ειδικά διαμορφωμένα ράφια καθώς και ένας συντηρητής κρασιών που λειτουργεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας για να έχει το κρασί τις ιδανικές συνθήκες για να καταναλωθεί.

Share it