Search

Η ενθουσιώδης ανάρτηση του Κασάδο για την παρουσία του στην Ξάνθη!

Παίκτης της Ξάνθης είναι απο την Τρίτη ο Ισπανός αμυντικός Χόρχε Κασάδο, που ανεβάζει ρυθμούς δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία.

Ο 28χρονος αριστερός αμυντικός που πέρα απο την Σαραγόσα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος έχει περάσει και απο την Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα ο Μουρίνιο τον είχε μαζί του στην προετοιμασία της «Βασίλισσας» στην Αμερική ενώ του έδωσε και χρόνο συμμετοχής σε αγώνα Κυπέλλου(θυμηθείτε ΕΔΩ), θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα της Θράκης.

Σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε άλλωστε και στην πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης της Ξάνθης, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του και την προσμονή να φορέσει την φανέλα της νέας του ομάδας. Χαρακτηριστικά ο Ισπανός έγραψε την ανάρτηση που βλέπεται παρακάτω, με φόντο την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, που σε μετάφραση σημαίνει “Ξεκινώντας μια νέα φάση στην καριέρα μου ως παίκτης της Ξάνθης στην Ελληνική Super League, χαρούμενος και ενθουσιασμένος με αυτό το νέο εγχείρημα μακριά απο το σπίτι, το πρώτο εκτός Ισπανίας.”

 

Share it