Search

Αποχαιρετούν τον Πανθηραϊκό Λαζαρίδης και Γεωργιάδης που ετοιμάζονται για νέους προορισμούς!

Δεν αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό οι δύο Θρακιώτες ποδοσφαιριστές Γιώργος Λαζαρίδης και Οδυσσέας Γεωργιάδης.

Ο Λαζαρίδης έχοντας μια γεμάτη χρονιά με πολύ καλές εμφανίσει στην ομάδα της Θύρας ήδη έχει στα χέρια του αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις τόσο απο Football League αλλά και απο ομάδες της Γ’ Εθνικής, που στοχεύουν στην άνοδο και έτσι θέλουν μια ηχηρή μεταγραφή όπως αυτού του Λαζαρίδη. Άλλωστε ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Skoda Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΕ Σέρρες, Νέστο Χρυσούπολης και έχοντας και μια εξαιρετική σαιζόν με την ομάδα του Πανθηρραϊκού είναι φυσιολογικό να απασχολεί αρκετές ομάδες.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις μελετά και ο Οδυσσέας Γεωργιάδης, με τον Ξανθιώτη χαφ που μετακινήθηκε στην Σαντορίνη τον Ιανουάριο μετά την παρουσία του στην Χαλκίδα να τελειώνει την χρονιά με καλές εμφανίσεις. Θυμίζουμε πως πέρα απο τις δύο ομάδες που αγωνίστηκε πέρσι ο Γεωργιάδης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στους Αστέρα Μαγικού, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΕ Κηφισιάς και ΑΕ Καραϊσκάκη, με τον “Όντι” να είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τονίσουμε πως παρά τις προθέσεις της τοπικής ομάδας, και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίες, επέλεξαν να αποχωρήσουν απο το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης αναζητώντας το νέο ποδοσφαιρικό προορισμό τους με υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες.

Share it