Search

Τριπλό ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα με Παλλάκη, Παϊτάρη και Νυφαδόπουλο για τον Λεύκιππο Ξάνθης!

Σε ακόμη τρεις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης που απέκτησε τους Γιώργο Παλλάκη, Φίλιππο Παϊτάρη και Φειδία Νυμφόπουλο, ειδικά με τις κινήσεις των Παλλάκη και Παϊτάρη δύο παιδιών με παρουσία σε ομάδες Γ’ Εθνικής δείχνει ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας.

Ο υψηλόσωμος(2,03) σέντερ, Γιώργος Παλλάκης, ξεκίνησε την καριέρα του απο την Φιλία Ορεστιάδας, ενώ ακολούθησε η παρουσία στην Ασπίδα Ξάνθης με την οποία πανηγύρισε 3 ανόδους(2 απο την Γ’ Εθνική και 1 απο την ΕΚΑΣΑΜΑΘ) ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Κομοτηνής υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Κοκκινόπουλου, που θα τον έχει και στον Λεύκιππο.

Ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη είναι και αυτή του 22χρονου ξανθιώτη μπασκετμπολίστα, Φίλιππου Παϊτάρη(με το νούμερο 9) που επιστρέφει στην Ξάνθη μετά απο έναν χρόνο και την παρουσία του στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όχι όμως για λογαριασμό του Αρίων Ξάνθης στον οποίο γαλουχήθηκε και αγωνίστηκε για 11χρόνια περνώντας απο όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά για τον Λεύκιππο Ξάνθης τη νέα ανερχόμενη δύναμη του Θρακιώτικου μπάσκετ.

Όσον αφορά το τρίτο απόκτημα της ομάδας μετά τον Νταβουλτζόπουλο(θυμηθείτε ΕΔΩ) η ομάδα του Λεύκιππου απέκτησε ακόμη έναν παίκτη απο τον Αρίων Ξάνθης, τον νεαρό Δραμινό πλέι μέικερ Φειδία Νυμφόπουλο, που μένει στην Ξάνθη λόγω των σπουδών του στο Πολυτεχνείο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλειδώσουν ακόμη 1-2 κινήσεις για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ του Λεύκιππου που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

 

Share it