Search

Τα συγχαρητήρια των Xanthifans στην ΠΑΕ για τις τιμές των διαρκείας και οι αιχμές σε βάρος των πολιτικών αρχών!

Διπλή ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Ξάνθης “Xanthifans”, τόσο για την πολύ σημαντική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και για την απουσία των πολιτικών αρχών του τόπου στα πεπραγμένα της ομάδας και κυρίως την πρώτη προπόνηση.

Για τα διαρκείας η ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης αναφέρει:

“Μπράβο στη διοίκηση της ΠΑΕ για τις φετινές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και γιατί επιτέλους μετά από αρκετό καιρό αφουγκράστηκε τις ανάγκες του κόσμου και υιοθέτησε κάποιες από τις προτάσεις μας.

Τώρα η μπάλα είναι στην πλευρά των Ξανθιωτών να έρθουν στο γήπεδο και να κάνουν τα Πηγάδια την έδρα που είχαμε μέχρι πριν από μερικά χρόνια και την έδρα που αξίζει στην ΑΟΞάρα μας!

50 χρόνια ΜΟΝΟ ΑΟΞ!”

Ενώ για τους “άρχοντες” του τόπου έγραψαν:

Τρεις μήνες πέρασαν από τη βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου, τρεις μήνες από τα μεγάλα λόγια των «αρχόντων» του τόπου μας (Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι επαγγελματιών κ.α.) για τη στήριξη στον ίδιο και την ομάδα μας. Τρεις μήνες μετά και ούτε ένας από αυτούς με τα μεγάλα λόγια δεν ήταν παρόντας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σε μια χρονιά δύσκολη αλλα και επετειακή. Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και αποδείξτε εμπράκτως ότι στηρίζετε την ΑΟΞάρα. Στήριξη δεν είναι τα ευχολόγια και η παρουσία στο γήπεδο μόνο και μόνο για να βγουν φωτογραφίες στα ΜΜΕ. Στήριξη είναι να είσαι δίπλα στην ομάδα οποιαδήποτε στιγμή και να το αποδεικνύεις με πράξεις!

Share it