Μπαράζ μεταγραφών στην Δόξα Δράμας που ανακοίνωσε Λίτσκα, Πριτσίδη και Ριζογιάννη!

Όχι έναν ούτε δύο αλλά συνολικά τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας, που δείχνει πως και φέτος θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ανεξαρτήτως της κατηγορίας που θα αγωνιστεί θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους. Έτσι μετά την αναμενόμενη μεταγραφή του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα η ομάδα της Δράμας ανακοίνωσε ακόμη την απόκτηση του Κομοτηναίου Φώτη Πριτσίδη, του πρώην αμυντικού της Ξάνθης Παντελή Ριζογιάννη αλλά και την μεταγραφή του Σάββα Κυριακίδη.

Αναλυτικά τα σχετικά δελτία τύπου:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΚΑΣ

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Λίτσκα. Ο νεαρός άσσος της Δόξας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Πανθρακικού, ενώ πέρασε κατά σειρά από τη μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού, τον Έβρο Σουφλίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα. 
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΦΩΤΗΣ ΠΡΙΤΣΙΔΗΣ

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Φώτη Πριτσίδη. 
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

 ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Παντελή Ριζογιάννη. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Ξάνθης, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, τον ΑΟ Τρικάλων, τη Νίκη Βόλου, τον Πανελευσιανιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι τα Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. 

ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Σάββα Κυριακίδη, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από το σύλλογο μας, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στα Τρίκαλα, στη Λαμία, Απόλλων 1926, Θήβα, Οδυσσέα Αναγέννησης, Πανσερραικό, Νίκη Βόλου, Οδυσσέα Κορδελιού, Δόξα Δράμας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα. Καλωσορίζουμε τον Σάββα Κυριακίδη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. 

Share it