Search

Ακόμη δύο πρώην “πράσινοι” στην Δόξα Προσκυνητών που απέκτησε Παπαρούνα και Χακάν Βελή!

Συνεχίζεται σε γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας για την Δόξα Προσκυνητών, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι σε συνεχή συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Μπαχαρίδη για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας τους στην Γ’ Εθνική.

Ήδη η ομάδα των Προσκυνητών προχώρησε στην απόκτηση των Γιώργου και Ηλία Ξενοδοχίδη, αμφότεροι με παρουσία τόσο στα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού όσο και πέρσι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Απο την ομάδα του Σπάρτακου, αλλά και αυτός με παρελθόν στα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού, είναι και η τρίτη μεταγραφή της ομάδας. Με τον Χακάν Βελή Μεχμέτ(δεξιά στην φωτογραφία) να έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο και τον Μπαχαρίδη, άλλωστε όπως τα αδέρφια Ξενοδοχίδη έτσι και αυτός αποτελεί προσωπική επιλογή του.

Προσωπική επιλογή Μπαχαρίδη είναι  και το τέταρτο απόκτημα της ομάδας, με τον Στέφανο Παπαρούνα(αριστερά στην φωτογραφία) που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού, είχε αποκτηθεί απο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Σε μια χρονιά πάντως που ο Παπαρούνας ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς όμως με τον Μπαχαρίδη να γνωρίζει τις δυνατότητες του δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη  για την απόκτηση του.

Share it