Search

Με Ξενιτίδη αλλά χωρίς τον Γιανναράκη που αποχώρησε η πρώτη των Νέων του Ολυμπιακού!

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε την Δευτέρα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα μαζεύτηκαν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν.  Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν για μια ακόμα χρονιά στον πάγκο τους τον Βασίλη Βούζα και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το 4η σερί πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1998, το 1999 και το 2000, οι οποίοι πέρσι είχαν κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας K-20 όσο και το αντίστοιχο της K-17.  Μάλιστα ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει UEFA Youth League.

Στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο θα βρίσκεται ο ξανθιώτης μέσος Γιώργος Ξενιτίδης, όχι όμως και ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης που αποχώρησε απο τους “ερυθρόλευκους” και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινωθεί ο νέος προορισμός του.

Οι παίκτες της ομάδας Νέων θα κάνουν καθημερινές μονές προπονήσεις, θα δώσουν φιλικά παιχνίδια μετά τις 20/7 και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν για την Ελβετία (28-30/7) προκειμένου να συμμετάσχουν σε σπουδαίο διεθνές τουρνουά. Μετά το ταξίδι στο εξωτερικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα μεταβούν στα Χάνια του Πηλίου, όπου θα βρίσκονται στο διάστημα 3-13 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

 

Share it