Search

Ασημένια Πανελληνιονίκης η Σπανίδου! Καλές εμφανίσεις και απο τους Έφηβους του Πήγασου στο Πανελλήνιο

Με ένα μετάλλιο και αρκετά καλές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Ε-Ν-Π-Κ που έγινε στην Μαλακάσα για τον Πήγασο Ξάνθης, με την Στελλίνα Σπανίδου να κατακτά την δεύτερη θέση στην Ελλάδα στον αγώνα αντοχής αλλά και την 4η στην ατομική χρονομέτρηση Νεανίδων.

Η νεαρή ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια είχε ακόμη μια εξαιρετική παρουσία κατακτώντας την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, ολοκληρώνοντας τον αγώνα αντοχής με 2:02:33 κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο. Με την νεαρή ποδηλάτισσα του Πήγασου Ξάνθης να έχει πολύ καλή παρουσία και στην ατομική χρονομέτρηση που κατέλαβε την τέταρτη θέση με χρόνο 20:50 μόλις 7 δευτερόλεπτα πίσω απο την τρίτη θέση. Και στους δύο αγώνες νικήτρια αναδείχτηκε η Δήμητρα Τάτλη.

Όσον αφορά τους Έφηβους του συλλόγου ο Σίμος Γκουλιαμτζής είχε πολύ καλή εμφάνιση στον μεγάλο αγώνα αντοχής κατακτώντας την 6η θέση με χρόνο 3:04:07, ενώ 14ος τερμάτισε ο Μπουράκ Αρίφογλου με χρόνο 3:13:40. Όσον αφορά την ατομική χρονομέτρηση ο Σίμος Γκουλιαμτζής ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 36:02 τερματίζοντας στην 12η θέση, με τον Τάσο Καλονικίδη να κατακτά την 22η θέση με χρόνο 38:00 ενώ δύο θέσεις πιο κάτω τερμάτισε ο Μπουράκ Αρίφογλου με χρόνο 38:38. Και στους δύο αγώνες νικητής αναδείχτηκε ο Μανώλης Ορφανουδάκης.

 

Share it