Search

Στοίχημα: Δυο άσσοι κι ένα Over!

Κυριακή (09/07) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και εμπεριέχει αρκετές αναμετρήσεις από Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία. Εμείς ξεχωρίσαμε τρεις επιλογές τις οποίες και θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

Ευκαιρία να πιάσουν κορυφή οι Γουόντερερς του Μοντεβιδέο

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το παιχνίδι ανάμεσα σε Γουόντερερς και Σουντ Αμέρικα, όπου έχουμε επιλέξει τον άσσο σε απόδοση 1.85. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -2 από τη Νασιονάλ και την κορυφή, μέχρι στιγμής μετρούν τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές και μέχρι στιγμής δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού. Η Σουντ Αμέρικα από την πλευρά της έχει μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα ιδίως στα μετόπισθεν και βάση κάθε λογικής θα περάσει ένα δύσκολο βράδυ και σήμερα.

Ματς ζωής και θανάτου το σημερινό για τη Βίκινγκ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Βίκινγκ και Σόγκνταλ, για τη 16η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν πλήρως με την παρουσία τους μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς όντας ήδη στο -6 από τα μπαράζ παραμονής και πλέον η βελτίωση και οι βαθμοί αποτελούν επιτακτική ανάγκη. Η Σόγκνταλ από την πλευρά της είναι στην 11η θέση όντας στο +4 από τα μπαράζ παραμονής και μέχρι στιγμής παρουσιάζεται ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Πιστεύουμε στην αφύπνιση των γηπεδούχων κόντρα σε μια μέτρια αντίπαλο, έτσι θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Γκρέμιο ίσον γκολ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την αναμέτρηση Γκρέμιο – Αβάι, για τη 12η αγωνιστική της βραζιλιάνικης Serie A. Η Γκρέμιο βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -10 από την κορυφή έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο, έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και ματς όπως το σημερινό οφείλει να τα “καθαρίζει” εύκολα αν θέλει να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο, Κορίνθιανς. Η Αβάι από την πλευρά της είναι στην προτελευταία θέση με μόλις εννιά βαθμούς, παρουσιάζει σοβαρά αμυντικά κενά και αν δεν παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη κόντρα στην Γκρέμιο, πιθανόν να φύγει με πολλά γκολ στην “πλάτη”. Αντιθέτως, επιθετικά μπορεί να βοηθήσει στην επαλήθευση του Over 2,5, που θα αποτελέσει και την επιλογή μας σε απόδοση 1.85.

Επισκεφτείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του Livescore μας.

Share it