Search

Με σλόγκαν “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” το πρόμο για τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Κομοτηνής!

Στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής χρονιάς κινούνται στην ΑΕ Κομοτηνής, και ήδη πέρα απο τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν μπει στην τελική ευθεία και για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για αυτό και  κυκλοφόρησαν για αυτό με σχετικό δελτίο τύπου τονίζοντας πως σλόγκαν της φετινής προσπάθειας θα είναι το “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”. Αναλυτικά:

Την σεζόν 2016/17 ο κόσμος αγκάλιασε με το παραπάνω την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας, γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας σχεδόν σε όλους τους αγώνες, δείχνοντας έμπρακτα πως διψάει για μπάσκετ…

Φέτος, η παρουσία του κόσμου είναι ακόμα πιο σημαντική στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας για την παραμονή στην κατηγορία. Σλόγκαν και φέτος είναι το «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» και στο ταξίδι αυτό ο κόσμος πρέπει να μετατρέψει το κλειστό σε φρούριο.

Λεπτομέρειες για τιμές και επιπλέον παροχές θα ανακοινωθούν με νεότερη ανάρτηση, ωστόσο σίγουρα οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με μοναδικό στόχο να μετατραπεί η κάθε αναμέτρηση σε γιορτή. Happenings πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και μία σειρά διαγωνισμών αναμένεται να δώσουν μία άλλη πνοή στις αναμετρήσεις.

Στηρίξτε την προσπάθεια και φέτος και δώστε μας ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!

Share it