Search

Επενδύει στο μέλλον με Παπαδόπουλο και Καραμανλή η ΑΕ Κομοτηνής!

Την προώθηση δύο παιδιών απο τα τμήματα Υποδομής της στην ανδρική ομάδα γνωστοποίησε η ΑΕ Κομοτηνής, που δείχνει ξεκάθαρα την αλλαγή φιλοσοφίας που υπάρχει στον σύλλογο και την προδιάθεση να πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής παιδιά απο την Ακαδημία του συλλόγου.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Καραμανλή(2001) και Παναγιώτη Παπαδόπουλο(2002), αμφότεροι με την φανέλα 5 στην φωτογραφία, και με τον δεύτερο μάλιστα να επιστρέφει στον σύλλογο μετά την παρουσία του στην ομάδα Παίδων της Ασπίδα Ξάνθης ενώ ο Καραμανλής ήταν μέλος της Παιδικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής που έφτασε μέχρι τον τελικό του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Με γνώμονα την αλλαγή φιλοσοφίας με την ένταξη νέων ηλικιακά αθλητών στην ομάδα μας, με χαρα ανακοινώνουμε την ένταξη του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Στόχος μας ειναι η επιβράβευση όσων παιδιών προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις να πάρουν τις ευκαιρίες που αξιζουν στο πρωταθλημα της Γ Εθνικής.

Άλλωστε αυτο ηταν το στοίχημα μας οταν η ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδο στην Γ Εθνικη, να καρπωθούν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις τα παιδια των ακαδημιών μας.

Ανδρέα και Παναγιωτη σιδεροκέφαλοι.

Share it