Search

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Δόξας Σώστη για τη μεταγραφή Τζιαφάλια στον Απόλλωνα Σμύρνης: “Μακάρι να τον καμαρώσουμε και ψηλότερα”!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κωνσταντίνος Τζιαφάλιας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με τη φανέλα της Δόξας Σώστη. Αποτέλεσμα των πολύ καλών του εμφανίσεων, ήταν συμπαίκτες, αντίπαλοι αλλά και κόσμος να αναγνωρίσουν το ταλέντο του, κάτι που φάνηκε και σε δύο ψηφοφορίες του SportsAddict.gr, αναφορικά με τα ταλέντα της Θράκης, αλλά και την καλύτερη 11αδα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Φυσικά αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία, είναι η αναγνώριση των κόπων, της δουλειάς και του ταλέντου στην πραγματική ζωή και αυτή ήρθε για τον 16χρονο Κωνσταντίνο που με το σπαθί του κέρδισε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αθήνα και στον πάλαι ποτέ μεγάλο, Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τζιαφάλιας θα αγωνίζεται με την Κ17 του Απόλλωνα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ αλλά και ο κόσμος της ομάδας, όπως είναι εύλογο, μόνο περηφάνια μπορούν να νιώθουν για την εξέλιξη και την πρόοδο του Τζιαφάλια και τα αισθήματα αυτά κοινοποιούν με επίσημη ανακοίνωση…

Αυτούσια η ανακοίνωση…

“Με αφορμή την μεταγραφή του μικρού μας στον Απόλλωνα Σμύρνης η ομάδα μας οφείλει να αναφέρει κάποια λόγια μέσω αυτής της ανακοίνωσης. Ο Κωσταντίνος Τζιαφάλιας είναι ένα εξαιρετικό παιδί εκτός απο πολύ καλός παίκτης.Μερικοί ίσως δεν γνωρίζουν πως πρόκειται και για άριστο μαθητή.

Ήταν ρίσκο ηλικιακά η χρησιμοποίηση του.Ένα ρίσκο που ανέλαβε ο περυσινός γυμναστής μας Αβραάμ Πετρίδης ο οποίος επέμεινε για την απόκτηση του παρά το νεαρό της ηλικίας. Η εμπιστοσύνη του κ.Καμενίδη στη συνέχεια ήταν παραδειγματική,όπως και στους μικρούς της ομάδας και τα εύσημα πρέπει να στραφούν και σε αυτόν.Όπως και στον γυμναστή φέτος Βαΐόπουλο Κώστα που τον προπόνησε πριν τα δοκιμαστικά.

Η αλήθεια είναι οτι εμάς θα μας λείψει πολύ ο Κωσταντίνος και θα σπάσει η κλίκα των μικρών που είχαν κάνει μαζί με τον Ογούζ, Κελεσίδη και Μιντιούρη.Πρέπει όμως να κυνηγήσει ένα απο τα όνειρα του. Εμεις θέλουμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα γιατί τα αξίζει και θα είμαστε πάντα εδώ σε οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε. Μακάρι να τον καμαρώσουμε ακόμα ψηλότερα.

Το Δ.Σ,το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες του στην Δόξα Σώστη”

Share it