Search

Οι 16 διαιτητές, βοηθοί και Παρατηρητές που πέρασαν με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις 1ης και 2ης κατηγορίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία για τους Θρακιώτες διαιτητές πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των  διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 1ης-2ης κατηγορίας.

Με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να ανακοινώνει τους επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις των σεμιναρίων προεπιλογής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, οπού ανάμεσα στους επιτυχόντες βρίσκονται και 16 διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές απο τις τρεις Ενώσεις της Θράκης(ΕΠΣ Ξάνθης, Θράκης και  Έβρου).

Απο πλευράς διαιτητών με μεγάλη επιτυχία πέρασαν τα τέστ 5 Θρακιώτες διαιτητές, οι Χρήστος Γκράνας, Στέφανος Κουμπαράκης και Ενγκίν Κιγιτζή της ΕΠΣ Θράκης, ο Βαγγέλης Κιοτζένης της ΕΠΣ Ξάνθης και ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.

Μεγάλη επιτυχία είχαν και οι βοηθοί διαιτητές με συνολικά 7 απο αυτούς να περνούν τα τέστ, ο λόγος για τους Χασάν Κούλα, Ελιάς Εμπλιούκ, Χουσείν Κούλα και Τάσο Χατζημωϋσιάδη της ΕΠΣ Ξάνθης, τους Σπύρο Βασιλόπουλου και Λάμπρο Διαμάντη της ΕΠΣ Έβρου και τον Αϊχάν Χούσκογλου της ΕΠΣ Θράκης.

Επιτυχημένα πέρασαν τα τέστ και τέσσερις Θρακιώτες Παρατηρητές, ο λόγος για τους Θανάση Βέλλιο και Μιχάλη Ντάκο απο την ΕΠΣ Ξάνθης και τους Βασίλη Γαβριηλίδη και Μανώλη Ταπατζά απο την ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά οι λίστες των επιτυχόντων στην ενότητα «Διαιτησία/Εκπαίδευση Διαιτησίας/Επιτυχόντες γραπτών εξετάσεων σεμιναρίων».

Share it