Search

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης!

Μετά την διπλή προπόνηση της Τετάρτης, η ομάδα της Ξάνθης έδωσε συνέχεια στην προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη. Άτυχος στάθηκε ο νεαρός επιθετικός Νίκος Σαμπανίδης που τύπησε κατά την διάρκεια των ασκήσεων, αποχώρησε από την προπόνηση και τις επόμενες μέρες θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Στις 19:00 η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει σε τομείς της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες από το τεχνικό επιτελείο στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων και στις ασκήσεις τακτικής, με τον Μίλαν Ράσταβατς να κάνει τις επισημάνσεις του και στο βίντεο που παρακολούθησαν ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές.

Μεχία και Σταθάκης είναι οι δύο παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ημέρας, καθώς ο πρώτος απουσιάζει με την Εθνική Ονδούρας, ενώ ο δεύτερος διανύει το στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση και την επόμενη εβδομάδα, ενώ την Δευτέρα 17 Ιουλίου η ξανθιώτικη ομάδα θα μεταβεί στο Pravets της Βουλγαρίας

Share it