Search

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Είναι δυνατόν, την τρέλα μου μέσα;»

Την πρώτη του προπόνηση στο Τέχελεν της Ολλανδίας πραγματοποίησε χθες ο Παναθηναϊκός του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο κ. Ουζουνίδης προκρίνει την πραγματοποίηση μιας προπόνησης την ημέρα κατά την παραμονή στην Ολλανδία, αλλά αυτή θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, όπως φάνηκε από την πρώτη στο Τέχελεν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μπάμπη Τσιμπίδα στο Sport24.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο Θρακιώτης τεχνικός είπε φοβερές ατάκες σκατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω:

* Ο Ουζουνίδης έκανε αρκετές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα, με πολλές ατομικές παρατηρήσεις. Πρώτος τα άκουσε ο Δώνης, για τον τρόπο που μάρκαρε: «Ρε Δώνη, τι δουλειά έχεις εσύ εκεί; γιατί βγαίνεις στα άκρα αγόρι μου; Εδώ τι να κάνεις;».

* Έπειτα, τα έβαλε με τον νεαρό Εμμανουηλίδη, ο οποίος σε δύο τετ α τετ, πλάσαρε πάνω στον Βλαχοδήμο. Ο Ουζουνίδης φώναξε στον νεαρό εξτρέμ του Τριφυλλιού: «Εμανουηλίδη, αφού δεν το βάζεις αυτό, καληνύχτα αγόρι μου. Είναι δυνατόν; Είσαι χωρίς αντίπαλο, έχεις όλο το τέρμα μπροστά σου και δεν βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα;».

* Κατόπιν, παρατήρησε τον Βλαχοδήμο, για μία επιπόλαια πάσα στον Κουτρουμπή, που κόστισε ένα κλέψιμο. «Οδυσσέα, βλέπεις ότι έχει παίκτη, είναι με γυρισμένη την πλάτη και εσύ του δίνεις τη μπάλα; Θα με τρελάνεις;» ήταν τα λεγόμενα του Ουζουνίδη.

* Εκεί που ο Ουζουνίδης εξερράγη, ήταν όταν οι Μολίνς, Πίσπας, Χατζηγιοβάνης και Στάικος βγήκαν απέναντι από τον Στιλ, αλλά δεν σκόραραν. Τότε, ο 48χρονος προπονητής φώναξε: «Είστε πέντε παίκτες χωρίς αντίπαλο. Πέντε! Και δεν βάζετε γκολ; Είναι δυνατόν την τρέλα μου μέσα, είναι δυνατόν;».

Share it