Search

Ακόμη ένας πρώην “ξανθιώτης” στον Αήττητο Σπάτων!

Μεταγραφικό «μπαμ» για τον Αήττητο Σπάτων του Κομοτηναίου πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Γιασίν Αλιμπάς, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του πρώην επιθετικού της Ξάνθης Πάολο Φαρινόλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. Νέο μεταγραφικό ΜΠΑΜ για τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ, άλλη μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο.

Αυτή την φορά ακούει στο όνομα PAULO FORINOLA.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο Νίκος Κατσιγιάνης κ ο Δημήτρης Μητρογιάννης έκλεισαν τον ποδοσφαιριστή για λογαριασμό του ΑΗΤΤΗΤΟΥ.

Βιογραφικό

O Πάολο Φαρινόλα είναι γεννημένος στις 22/02/1984 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κηφισιάς.

Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Έλληνας επιθετικός, με πλούσιος παραστάσεις από τις επαγγελαματικές κατηγορίες ξεκίνησε την καριέρα του το 2001-2002 στην Skoda Ξάνθη. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στη Μαρκό. Από το 2007 έως και το 2011 φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βέροια, στην Καλλιθέα και τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης για 3 1/2 χρόνια κ στην συνέχεια στην ομάδα της Κηφισιάς.

Καλωσορίζουμε τον Πάολο στην οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά»

Share it