Search

Απο τους Μαχητές Πεύκων το πρώτο διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Αρίωνα Ξάνθης!

Στην απόκτηση των δύο νεαρών Δημήτρη Τσίτσο Τρύφωνα Ιακωβίδη απο την ομάδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων προχώρησε η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η ανδρική ομάδα μπασκετ αφού πρώτα τελείωσε με τις αποδεσμεύσεις αθλητών που ήθελε, ξεκίνησε τον προγραμματισμό του έμψυχου δυναμικού για την νέα σεζόν.

Την αρχή λοιπόν κάνουμε με δύο παίχτες που έρχονται απο τους Μαχητές Δοξας Πεύκων. Ο λόγος για τους Τσίτσο Δημήτρη (Νο6 της φωτογραφίας) και Ιακωβίδη Τρύφωνα (Νο16 της φωτογραφίας) που αγωνίζονται στην θέση του play maker και small forward αντίστοιχα. Οι αθλητές έχουν καταφέρει να φτάσουν με την ομάδα τους μέχρι και ένα βήμα πριν το Final-4 σε παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είχε έρθει σε συμφωνία με τους Μαχητές ένα χρόνο πριν ωστόσο θεωρήθηκε καλύτερο να μείνουν μια χρονιά ακόμη για να βοηθήσουν την ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Κ-20 και να αποκτήσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες. Πλέον θα βρίσκονται στο έψυχο δυναμικό του Αρίωνα δίνοντας ποιότητα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά χάρης των έντονων χαρακτηριστικών της αθλητικότητας αλλα και ποιότητας τους.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι παίχτες οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα. Στόχος της ομάδας μπάσκετ του Αρίωνα είναι η προώθηση τον παιχτών απο τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα, η προσθήκη ταλαντούχων νέων φοιτητών οι οποίοι μαζί με κάποιους παλιότερους και έμπειρους παίχτες απο τα σπλάχνα της ακαδημίας θα συνθέσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Share it