Search

Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τους παίκτες της Ξάνθης!

Με αμείωτο ρυθμό πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Ξάνθης τόσο το απόγευμα της Τρίτης όσο και το πρωινό της Τετάρτης.

Το απόγευμα της Τρίτης, Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά την ανάλυση βίντεο, στις 19:20 ξεκίνησαν τις πρώτες τους ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και ασκήσεις τακτικής με υπο-ομάδες. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το πρωινό της Τρίτης και τις απαραίτητες ιατρικές τους εξετάσεις, μετά τα εργομετρικά που είχαν προηγηθεί.

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης για την Τετάρτη. Στις 7:15 οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια και στις 8 ξεκίνησαν τις σημερινές τους ασκήσεις. Κυκλικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και εν συνεχεία τακτική σε αμυντικό κι επιθετικό τομέα. Ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ απουσιάζει ο διεθνής με την Εθνική Ονδούρας, Αλφρέδο Μεχία.

Share it