Search

Photos: Πλήρες φωτορεπορτάζ απο την πρώτη μέρα των παικτών της Ξάνθης στο γήπεδο!

Μετά την παρουσίαση του Μίλαν Ράσταβατς, η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού και των μελών του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Στο Xanthi FC Arena, παρουσία της Διοίκησης της ξανθιώτικης ομάδας ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων τέλεσε τον αγιασμό ευχόμενος “καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη των ομαδικών και των προσωπικών στόχων” ενώ παράλληλα εκθείασε και το ήθος της ομάδας αλλά και των φιλάθλων της που στο παρελθόν είχαν τιμηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Μετά το πέρας του αγιασμού, η ξανθιώτικη ομάδα μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων με το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από τον προπονητή Μίλαν Ράσταβατς, τους βοηθούς του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Ντράγκαν Ίλιτς, τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδένη, τον βοηθό προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μαλαδένη και τον υπεύθυνο αποκατάστασης Σωτήρη Αρσένη, να δίνει τις πρώτες του οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Το πρόγραμμα περιλάμβανε φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα.

Η ξανθιώτικη ομάδα στην πρώτη της προπόνηση παρουσιάστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στο δυναμικό της και την περιέργεια των φιλάθλων που έδωσαν το “παρών” τους στην πρώτη προπόνηση, κίνησαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας: Έρικ Γέντρισεκ, Ματίας Κάστρο, Κίκε Μπόουλα, Γκόραν Ρότσε και Γιώργος Τζελέπη.

Μαζί με τους Ζίβκοβιτς, Δεμένικο, Σταθάκη, Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Φλίσκα, Ορφανίδη Λ., Χατζητερζόγλου, Σβάρνα, Κολλαρά, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο, Κώστα, Τριάδη, Ορφανίδη Π. αλλά και τους Βασίλη Φασίδη και Θανάση Γκαραβέλη που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους από Αιγινιακό και Παναιγιάλειο αντίστοιχα, γυμνάστηκαν για πρώτη φορά. Μοναδικός απών, ο Αλφρέδο Μεχία που απουσιάζει με τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Η ξανθιώτικη ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τις 17 Ιουλίου στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά που θα γίνουν στο Pravets της Βουλγαρίας.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την ενδιαφέρουσα πρώτη μέρα του ξανθιώτικου συλλόγου μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it